אנטיביוטיקה מקומית לאקנה- פוסידין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה מקומית לאקנה- פוסידין
    נועה
    03/09/2008

היי, אני נועה בת 21. רופאת עור רשמה לי שתי משחות לטיפול באקנה קלה (נק' שחורות+ לבנות ומס' פצעונים): רטינול (למרוח בלילה פעמיים בשבוע) ואנטיביוטיקה מקומית - פוסידין- למרוח בבוקר. הבעיה היא שאני לא זוכרת כמה פעמים למרוח את הפוסידין! אם למרוח כל יום בבוקר, או פעמיים בשבוע כמו הרטינול? אני חייבת דחוף תשובה מה המינון המומלץ ואין לי אפשרות ליצור קשר עם הרופאה. אם כבר יש מענה מקצועי בפורום אז עוד 2 שאלות חשובות: *בזמן השימוש במשחות הנ"ל האם אפשר ללכת לטיפול קוסמטי? *הבנתי שבשימוש במשחות צריך למרוח כל יום קרם הגנה מהשמש, האם למרוח קרם הגנה כל בוקר לפני או אחרי האנטיביוטיקה המקומית (פוסידין)? או שזה בכלל לא משנה?? לתשובתך המהירה אודה. בברכה, נועה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    04/09/2008

בדכ טיפול אנטיביוטי הוא יום יומי יש למרוח את הקרם הגנה אחרון וניתן לגשת לטיפול קוסמטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו