מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזררויטל04/09/2008
אני שחומת עור ובשנתיים האחרונות אני סובלת מפצעים וצמיחת שיער הפוכה באיזור המפשעה, מהורדת שיער אם זה בשעווה או בגילוח, בעקבות כך נוצרו לי נקודות פיגמנטציה חומות ולבנות באזור זה. לכן החלטתי לפנות לביצוע הסרת שיער בלייזר. השאלות שלי הן: האם הלייזר עלול להזיק לי בגלל הפיגמנטציה ולהחמיר את המצב? אם לא, איזו שיטה תתאים לי ביותר לייזר (LIGHT SHEER) או אינפרא אדום (מקריאת חומר באינטרנט הבנתי שאינפרא טוב יותר האם הדבר נכון? ) חשוב לי לציין שבמרפאה הפרטית, שביררתי בה על הלייזר, נאמר לי שהלייזר יפחית את הפיגמנטציה וימנע צמיחה הפוכה (האם הדבר נכון? ). תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בלייצ'ר יותר מהיר
רונה20/09/2008לדעתי שני הטיפולים טובים- הטיפול בלייצ'ר יותר מהיר מאשר אינפרא- אך יותר כואב- אם את לא ממהרת אז עדיף מה שפחות כואב לדעתי. בכל אופן הכאב פוחת ככל שעושים יותר טיפולים. אבל אם את רוצה להוריד ממש הכול ולא רק חלק- אז כדי לך ללכת למקום שיש כמה סוגים שונים של לייזרים ולא רק אחד. בהצלחה רונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא לא עובד בעור כהה
רונה20/09/2008בקשר לזה שאת שחומת עור- קודם לא שמתי לב שכתבתי לך את התשובה- אינפרא- 90% שלא יעבוד. ולגבי לייצ'ר אני לא בטוחה- אולי עדיף מכשיר מסוג אחר. הכי טוב שתלכי לרופא ממוחה- כי עם עור כהה זה יותר מוסבך- ויש מלא חברות שרק מנסות לעשות כסף ולא איכפת להם לשקר. ולגבי פיגמנטציה- לעור בהיר זה באמת יכול להעלים אותה- ועור שחום אני לא בטוחה.. בכל אופן אל תשלמי הכל לפני שאת רואה את התוצאות. בהצלחה, רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)