עזרה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!!!
    אורטל
    06/09/2008

היי יש לי עור מעורב עם נטייה יותר לשמן. הפרשת שומן מוגברת שחורים ופצעים לעיתים קרובות. התבלבלתי מעודף אינפורמציה קונבנציונאלית בנושא ואשמח לעזרה. איך להתנהג עם העור לתוצ' אופטימליות במינימום חומרים?!...פילינג מותר? סוג סבון? מי פנים? מסכות??כל חברה/קוסמטיקאית אומרות משהו שונה...מה נכון? וכבר לא ברור אם מה שיותר יקר בהכרח יותר טוב? איך יודעים איזה מוצר עדיף? מה החומרים שעליי לחפש על המוצרים? אשמחחחחח להבהרה/הדרכה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!!!

הוספת תגובה

• בנוסף...

אורטל
    06/09/2008

נראה לי שחשוב גם לציין שיש לי טיפה פיגמנטציה מתחת לעיניים, וכתם קל במצח.. אני מניחה שיש חומרים שיזיקו יותר במצב כזה...הבהרה תמידית אני מבינה זה דבר אבוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ד''ר צחי שלקוביץ
    07/09/2008

אורטל שלום
    אין דרך לענות על שאלתך בלי לראות ספציפית במה מדובר. לגבי מוצרים קוסמטים , בסופו של דבר ההתאמה הינה אינדוידואלית ואין כל דרך לדעת מראש מה יתאים לך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

אורטל
    07/09/2008

אין המלצות כלליות לעור שמן? מי פנים עם אלכוהול? פילינג מותר? סבון כמה פעמים ביום? וכד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו