בליטה בגב - ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בגב - ?
    בני
    06/09/2008

הי! לפני כחצי שנה התגבש לו מעין חצ'קון עם מוגלה בגב התחתון שלי, כ-2 סנטימטר משמאל לקו עמוד השדרה. התעסקתי בו מעט והמוגלה יצאה. אני משער שזה היה זקיק שערה שהזדהם. הפצע עצמו נעלם אך נותרה גבשושית ללא צבע במקום המדובר. זה לא ממש מציק לי אבל הייתי שמח לחיות בלי גולה קטנה בגב התחתון. מה כדאי לעשות? האם זה נפוץ? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בגב - ?

הוספת תגובה

• בליטה בגב

ד''ר צחי שלקוביץ
    07/09/2008

בני שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שלך הינו נפוץ . הדרך היחידה להפטר מאותה גולה הינה כרורגיה והעניין נתון לשיקולך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהמשך לתשובתך

בני
    07/09/2008

ראשית - תודה. האם תיוותר צלקת משמעותית? הגולה היא בקוטר של כחצי ס"מ, אולי פחות. יש סכנה נוספת לזיהום אם לא אסיר אותה? זו פרוצדורה פשוטה, נכון? אני אמור לפנות לרופא עור דרך קופ"ח? שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו