מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מהותית לגבי טיפולי לייזרדניאל14/09/2008
אני נוטה לסבול מפצעונים אדומים ומצמילה של שיער מתחת לעור הרגליים. לא משנה השיטה בה ניסיתי להסיר שיער (גילוח, מכונה, שעווה) דבר לא שיפר את המצב. ברוב ייאושי אני שוקלת לפנות לטיפולי לייזר. שאלתי היא האם הטיפול אכן יכול למנוע את כל הסיפור או שרק יחמיר אותו ? והאם ישנה דרך טיפול אחרת (כגון משחה סטרואידית) שיכולה לטפל בבעיה לטווח ארוך. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגלים לייזר זה מצוין
רונה20/09/2008השאלה באיזה אזורים את רוצה לעשות לייזר ואיזה צבע עור יש לך- אם יש לך עור בהיר ושיער כהה זה טוב לליזר. חשוב לשים לב שהמכשיר הוא באמת לייזר- יש חברות שאומרות שיש להן מכשיר לייזר אך למעשה זה מכשיר של אור אינפרה- וזה גם כן עובד רק שהטיפול איטי ולא תמיד מתאים לכל סוג של שיער. (צריך לשים לב שלא משקרים) (אם מורידים בבית שחי אפשר גם באינפרה- כי זה עובד ממש טוב וממש מהר) וגם אם זה לייזר זה תלוי איזה סוג של לייזר- יש לייזר שיכול להוריד שיער כהה ויש כאלו שיכולים לטפל בשיער בהיר. לגבי שיער בהיר אם זה בפנים עדיף לא לעשות לייזר אלא אפילציה- מכיוון שליזר באזור הפנים (תלוי גם בסוג הלייזר) עלול לגרום ליותר שיער!! (אני יודעת שזה אולי נשמע מוזר אבל זה נכון! וזה נורא!) לגבי לייזר הרגליים זה הכי פשוט השיער יורד בקלות בלייזר- אחרי 8 טיפולים כבר בקושי יש שיער- ורוב השערות שנשארות ניראות "אומללות" ובהירות. הטיפול כואב מאוד בפעמים הראשונות אח"כ שיש פחות שיער אז זה כואב פחות וצריך לשים משחה מאלחשת - יש מקומות שלא נותנים משחה וצריך לקנות לבד- וזה מאוד יקר, אז לא תמיד זה כדי- בטח שלא כשמדובר באיזור גדול כמו ברגלים. יש מקומות שאומרים שלא צריך לשים משחה כי יש להם מכשיר מיוחד עכם קרור- אומנם זה קצת עוזר אבל לא מאוד ולכן עדיף ללכת למקום שנותנים גם משחה מאלחשת. צריך לקחת את זה בחשבון שזה טיפול מאוד כואב בהתחלה ונמשך הרבה זמן- בערך שעתיים. וגם לוקח כמה שנים. בכל זאת זה שווה את זה לדעתי. בהצלחה, רונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יגביר צמיחה של שיער מתחת לעור
רונה20/09/2008לגבי הפצעונים האדומים אני לא יודעת למה יש לך את זה אז אני לא יודעת אם הלייזר ישנה משהו או לא. אבל לגבי שיער שצומח מתחת לעור- את לא צריכה לדאוג - בלייזר זה לא יקרה. בהצלחה, רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מהותית לגבי טיפולי לייזר
ד''ר אלכסנדר אלטס28/09/2008דניאל, שלום.
במצבך הטיפול המועדף הוא בהחלט לייזר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)