שאלה מהותית לגבי טיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מהותית לגבי טיפולי לייזר
    דניאל
    14/09/2008

אני נוטה לסבול מפצעונים אדומים ומצמילה של שיער מתחת לעור הרגליים. לא משנה השיטה בה ניסיתי להסיר שיער (גילוח, מכונה, שעווה) דבר לא שיפר את המצב. ברוב ייאושי אני שוקלת לפנות לטיפולי לייזר. שאלתי היא האם הטיפול אכן יכול למנוע את כל הסיפור או שרק יחמיר אותו ? והאם ישנה דרך טיפול אחרת (כגון משחה סטרואידית) שיכולה לטפל בבעיה לטווח ארוך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברגלים לייזר זה מצוין

רונה
    20/09/2008

השאלה באיזה אזורים את רוצה לעשות לייזר ואיזה צבע עור יש לך- אם יש לך עור בהיר ושיער כהה זה טוב לליזר. חשוב לשים לב שהמכשיר הוא באמת לייזר- יש חברות שאומרות שיש להן מכשיר לייזר אך למעשה זה מכשיר של אור אינפרה- וזה גם כן עובד רק שהטיפול איטי ולא תמיד מתאים לכל סוג של שיער. (צריך לשים לב שלא משקרים) (אם מורידים בבית שחי אפשר גם באינפרה- כי זה עובד ממש טוב וממש מהר) וגם אם זה לייזר זה תלוי איזה סוג של לייזר- יש לייזר שיכול להוריד שיער כהה ויש כאלו שיכולים לטפל בשיער בהיר. לגבי שיער בהיר אם זה בפנים עדיף לא לעשות לייזר אלא אפילציה- מכיוון שליזר באזור הפנים (תלוי גם בסוג הלייזר) עלול לגרום ליותר שיער!! (אני יודעת שזה אולי נשמע מוזר אבל זה נכון! וזה נורא!) לגבי לייזר הרגליים זה הכי פשוט השיער יורד בקלות בלייזר- אחרי 8 טיפולים כבר בקושי יש שיער- ורוב השערות שנשארות ניראות "אומללות" ובהירות. הטיפול כואב מאוד בפעמים הראשונות אח"כ שיש פחות שיער אז זה כואב פחות וצריך לשים משחה מאלחשת - יש מקומות שלא נותנים משחה וצריך לקנות לבד- וזה מאוד יקר, אז לא תמיד זה כדי- בטח שלא כשמדובר באיזור גדול כמו ברגלים. יש מקומות שאומרים שלא צריך לשים משחה כי יש להם מכשיר מיוחד עכם קרור- אומנם זה קצת עוזר אבל לא מאוד ולכן עדיף ללכת למקום שנותנים גם משחה מאלחשת. צריך לקחת את זה בחשבון שזה טיפול מאוד כואב בהתחלה ונמשך הרבה זמן- בערך שעתיים. וגם לוקח כמה שנים. בכל זאת זה שווה את זה לדעתי. בהצלחה, רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא יגביר צמיחה של שיער מתחת לעור

רונה
    20/09/2008

לגבי הפצעונים האדומים אני לא יודעת למה יש לך את זה אז אני לא יודעת אם הלייזר ישנה משהו או לא. אבל לגבי שיער שצומח מתחת לעור- את לא צריכה לדאוג - בלייזר זה לא יקרה. בהצלחה, רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מהותית לגבי טיפולי לייזר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    28/09/2008

דניאל, שלום.

במצבך הטיפול המועדף הוא בהחלט לייזר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו