פצעונים קטנטנים על האמה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים קטנטנים על האמה.
    מירו
    17/09/2008

חזרתי ממילואים לפני כשלושה שבועות ולפתע הופיעו כמה פצעונים קטנטנים על גב האמה שלי. עקב העובדה שהתנאים במילואים לא היו משהו (ניקיון) ועקצו אותי שם גם פרעושים לא יחסתי לכך חשיבות. בשבועיים האחרונים אני שם לב כי לאט לאט יוצאים לי עוד ועוד פצעונים קטנים כאלו ורק על האמה! הם לא מתפשטים מעבר למרפק. איפיונים של הפצעונים: * קטנטנים, קוטרם כ 2-3 מ"מ. * אין להם ראש כמו של פרונקל, הם פשוט בליטות. * אני לא סובל מגירוי באזור. * צבעם כמעט זהה לצבע העור שלי * כל יום נוספים בין 3 ל 4 חדשים אני בן 30 בריא ונקי, לא שיניתי את סביבת מגוריי לאחרונה ולא נחשפתי לחומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים קטנטנים על האמה.

הוספת תגובה

• פצעונים

ד''ר מיכאל שוחט
    17/09/2008

עליך לפנות לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שגם לי יש מה שיש לך

רונה
    20/09/2008

נהיה לי פצעים קטנטנים כאלו כמו שאתה מתאר- הרבה פעצים קטנים וצפופים שנמצאים באזורים מסוימים- לפעמים הם מאוד בולטים ולפעמים הם כמעט נעלמים. הם התחילו לי מתחת לכף היד ואח"כ נהיה לי גם בבטן, בחלק העליון של כף הרגל, בברכיים, במרפק ובאחת מהאצבעות. הרופאים שהלכתי אליהם אמרו לי שזאת בעיה קוסמטית ולא רפואית ולכן הם לא מטפלים בזה- לדעתי תשובה ממש חצופה.. יש לי את זה כבר בערך 3 שנים, אבל בשנה הראשונה זה היה ממש מרגיז כי זה היה מאוד בולט ועכשיו זה יחסית לא כך כך נורא- אולי עוד כמה שנים זה יעבור... אם אתה תמצא רופא שיודע איך לטפל בזה ולא מתחמק בתואנה שזה עיניין קוסמטי- אז אני אשמח אם תגיד לי בהצלחה רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו