מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטןמיכל17/09/2008
שלום, אני בת 17 וחצי בתחילת כיתה יב', כבר כמה שנים שאני סובלת מאקנה בפנים שלפעמים מחמירה ולפעמים נרגעת. בכל מקרה אני לא מרגישה טוב עם הפנים שלי ועם הכתמים והפצעים, ואני פשוט נמצאת במצב שאין מצב שאני יוצאת מהבית אפילו לסופר פה ליד הבית או לחברה שגרה רחוב לידי בלי מייקאפ שמכסה את הכתמים והפצעים, כמובן שזה לא מצב אידיאלי שמגביל ומעצבן.. בסוף השנה אני צריכה להתגייס לצבא ושם בטוח לא יהיה לי את הזמן לשים כל הזמן מייקאפ ( ואני כמובן שגם לא רוצה! ) לכן החלטתי להתחיל בטיפול ברוקאוטן ( אחותי לקחה את הטיפול הזה ואני יודעת את כל כל ההשלכות ) אני יודעת שבסיום הטיפול ברוקאוטן פצעים חדשים לא יצאו והפצעים הקודמים ירפאו, אבל השאלה שלי בעצם היא...האם הטיפול ברוקואטן יעלים גם את הכתמים והצלקות? ( הצלקות הן בעיקר כתמים! ז"א שאם נעביר את היד על האזור הוא יהיה חלק למגע ) זה מאוד חשוב לי לדעת אם הפנים שלי אחרי הטיפול יהיו חלקות ואני אוכל להרשות לעצמי להסתובב בטבעיות. תודה מראש . מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר אלכסנדר אלטס28/09/2008מיכל, שלום
הטיפול ברואקוטן מיעוד לטיפול בפצעים עצמם. בתום הטיפול ניתן לבדוק אפשרויות הטיפול בסימנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)