עור בהיר ונמשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בהיר ונמשים
    אלעד
    24/09/2008

שלום, שמי אלעד ואני גבר בן 20 , לפני שתקראו אני רוצה שתדעו, שאני מודע לכך שהבעיה שלי היא לא רק חיצונית אלא גם 'נפשית' שגורמת לי לבעית חוסר ביטחון גדולה מאוד. אני בעל עור די בהיר (מטבעי), שיער כמעט שחור, שיערות בחזה ובגוף חצי בלונדיניות חצי שחורות, העור שלי כן נוטה להשתזף ו'לתפוס' צבע יפה ואף שחום, אבל לאחר שיורד השיזוף צצים להם נמשים וכתמים רבים שהם פשוט בלתי נסבלים ומעבר לבעית חוסר ביטחון עצמי רצינית. כשאני שזוף אני נוטה לקבל מחמאות רבות על המראה החיצוני שלי, ואפשר לומר אפילו נראה טוב מאוד, במשך השנה האחרונה הייתי משתזף רבות גם בשמש וגם במיטות שיזוף וזה עשה לי רק טוב לעור - אבל עכשיו מתחילות לצוץ הבעיות של הכתמים והנמשים ועור חוזר להיות בהיר, אני פשוט מרגיש חסר אונים ואני מוכן לשלם כל סכום שהוא , אפילו מעל 6 ספרות (1xx,xxx) כדי לפתור את בעית העור שלי, כי ההפרשים בין המראה שלי כשאני שזוף ובין המראה שלי כשאני לא שזוף פשוט עצומים וזה גורם לכך שפעם אני מרגיש ממש טוב עם עצמי ופעם אחרת הביטחון שלי יורד משמעותית (אין עקביות עקב הבעיה הזו). בדקתי מספר בלתי מבוטל של טיפולים, ביניהם: שיזוף בהתזה, שמש רגילה, מיטת שיזוף - כולם נותנים תוצאה טובה, שמש רגילה כמובן נותנת את התוצאה הטובה ביותר בכמה רמות מהשיטות האחרות. לאחר ששמתי לב לבעיית הנמשים שצצו על עורי, הלכתי לטיפול קוסמטי ועשיתי כל מיני טיפולים שלא ממש הועילו ועשו את עורי חיוור. לאחר מכן, הלכתי לטיפול 'חדשני' בלייזר להסרת כתמי עור ונמשים ולצערי הרב גיליתי שכדי לבצע טיפול זה אני צריך להמנע מחשיפה לשמש או שיזוף בכלל - מה שלא בא בחשבון. אז כפי שהבנתם, בעייתי היא לא רק חיצונית אלא גם סוג של נפשית, אני רוצה להשאר שזוף לנצח אבל לא רוצה נמשים \ כתמי עור , מה שלצערי הרב גיליתי שהוא בלתי אפשרי. אשמח לשמוע כל הצעה שהיא, אני מוכן להשקיע כמעט כל סכום שהוא כדי למצוא פיתרון לבעיה זו, או לפחות משהו שיתן לי "תקווה" ואני לא מדבר על טיפולים פסיכולגיים להעלאת הביטחון העצמי וכד' - לא מאמין בזה. חשוב לציין שאני מודע לכך שהודעה זו שטחית וחסרת כל עומק, אבל מי שיכיר אותי יבין למה. תודה רבה מראש, אלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בהיר ונמשים

הוספת תגובה

• עור בהיר ונמשים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    28/09/2008

שלום, אלעד.

חשיפה תדירה ומצטברת לקרינת UV הן טבעית והן לא רק תחמיר את מצב הכתמים ובהמשך תגרום לבעיות נוספות (הזדקנות מוקדמת, גידולים וכ"ד).
    לכן בהחלט כדאי לשקול טיפולי לייזר רלונטיים תוך המנעות מחשיפה לקרינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו