טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר אני מטופלת ברואקוטן כחצי שנה והגעתי למינון המצטבר של 120 מ"ג.. כרגע אני על 60 מ"ג... והרופאה אמרה לי להפסיק בהדרגה ז"א מעכשיו חודש לקחת 20 מ"ג... האם יש אמת בזה? בהלפסיק בהדרגה ?ה אם יש צורך בזה? ולמה זה אם כן? וגם כן היא אמרה לי להמשיך עם הדיאנה בנתיים בכדי למנוע התפרצות נוספת.. אבל האם רואוקטן לא אמור למנוע ממני את הפצעים כתוצאה מהפסקת גלולות.. כי אני רוצה לעבור לגלולות רגילות. תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד