מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עיזרו לי בבקשהשנון05/10/2008
שלום רב, אני בת 22 בדר”כ בריאה לחלוטין. לפני 8 חודשים טסתי לארה”ב ולצערי החלו לי כאבי שיינים. אז טיפלתי שם. עשו לי טיפול שורש פעמיים מכיוון שהייתי עם כאבים נוראים ואז שהכאבים לא חלפו החליטו לעשות לי ניתוח הנקרא “חוד השורש” אפיסקטומי. עד לשלב של הכאבי שיינים הסתדרתי והייתי בטוחה שעוד מעט הכל נגמר ואני יוכל סוף סוף לטייל אבל לצערי הצער והסבל רק התחיל. מאז הניתוח כל הזמן הזמן האכילה במיוחד אם אני אוכלת אפרסק,שזיף מעדן ואפילו אוכל חם רגיל כל צד שמאל של הפנים מזיע, מה שעובר זיעה מעל השפתיים באיזור שבו עשו לי את הניתוח מאחורה בראש באיזור העורף הכל הופך להיות רותח ומזיע וממש כמו צמרמורות כאלה וזרמים שאני מרגישה בזמן האוכלץ מאז אני מתוסכלת ירדתי במשקל הפכתי כמעט אנורקסית. הייתי אצל מיליון רופאים נורולוגים,רופאי שיינים פרופסורים ואף אחד אינו יודע למה זה קורה אמרו לי שזה קשור למערכת האוטונומית והם לא יודעים להסביר איך. אני כל הזמן חוזרת ואומרת להם שמהרגע שבו עשו לי את הניתוח בשן הכל הסתבך. הכאבים שלי לא פסקו ואז פתחו שוב את איזור הניתוח ניקו אותו והוציאו שקיתץ מוגלה. מאז הניתוח השני שבועיים אחרי נהיה לי כאב ראש כרוני, כאשר הלכתי לרופא והראיתי לו את המקום בו כואב לי הוא עשה בדיקות אמ אר אי סי טי ואמר שהכל תקין. הכאב הוא בצד שמאל של הראש באיזור בו אני מזיעה בזמן האוכל הכאב הוא תמידי הוא מעל העורף ותמיד באותו מקום. אנא בבקשה ממכם עיזרו לי לחזור לחיים אני כבר לא יוצאת לא מבלה ולומר את האמת ניסיתי להתאבד פעמיים מהדיכאון שאין מה לעשות עם הבעייה שלי ואף רופא לא יודע לומר בוודאות מה הבעייה ואיך פותרים אותה. אני חייבת לציין שלפני הטיפול שיינים אותו ניתוח לא היו לי שום בעיות הייתי בריאה ומאושרת. אני אישית חוששת שאיזה עצב נפגע אצלי אך כירורג מבית חולים פוריה טוען שאין עצב אליו אפשר להגיע באותו ניתוח אפיסקטומי. אנא עיזרו לי לצאת מהחושך אל האור אנא עזרו לי למצוא מזור לכאביי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עיזרו לי בבקשה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/10/2008שנון, שלום רב,
באופן כללי התמונה שאת מתארת מתאימה למה שנקרא תסמונת פריי (Frey's syndrome).
ניתן לשפר לפחות את מרכיב של ההזעה ע"י זריקות של בוטוקס.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענה לי
שנון11/10/2008תודה על שחזרת בתשובה אשמח לדעת מהי תסמונת פריי ובמה הם המאפיינים של התסמונת, אם וכאשר היא משויכת אליי ואיך פתאום מגיעה התסמונת והאם כמו שהיא הגיעה ככה היא יכולה להיעלם אנא ענה לי אני מאוד לחוצה ועייפה מהכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשנון
ד''ר אלכסנדר אלטס12/10/2008בוקר טוב,
הדבר רחוק מאד מנושא הפורום כמו גם מהמקצוע, בו אני עוסק. ניתן לקבל מידע דרך רופא משפחה או במאגרי מידע ברשת.
אם יוחלט על טיפול בהזרקות בוטוקס- אוכל לכוונך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אל תתאבדי!
לילי12/10/2008קודם כל אל תתאבדי בגלל זה!!! החיים שלך בטוח שווים הרבה יותר. אולי את צריכה לחזור לרופא שטיפל בך בארה"ב ולספר לו על הבעיה מאז הטיפול אצלו - הוא יודע מה הוא עשה. ניסית רפואה אלטרנטיבית? נסי אותה. אולי תבקשי להתאשפז ושיעשו מעקב מה קורה בראשך מיד אחרי שאת אוכלת את הפרות. אבל באמת באמת שלא מתאבדים בגלל כאב ראש והזעה - אני בטוחה שזה לא נעים אבל בחייך יש עוד הרבה סיבות לחיות מעבר להאם כואב לך כשאת אוכלת או לא. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)