מינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוציקלין
    אני
    07/10/2008

שלום, אני סובלת מבעית מאקנה ומעוניינת להתחיל בקרוב טיפול ברוקוטאן, אבל שמעתי מאנשים גם על אפשרות הטיפול במינוציקלין - רציתי לשאול מה ההבדל בין הרוקוטאן למינוציקלין ? איזה טיפול עדיף? איזה טיפול יותר יעיל ופחות קשה? והאם זמן הטיפול שונה בין התרופות? תשובתכם חשובה לי מאוד! תודה נ.ב. כבר כתבתי כאן בפורום כמה פעמים וקיבלתי תשובות נורא לא ריציניות, נורא מחפפות - שבעצם לא ענו על מה ששאלתי ( ולא שאלתי דברים שבשביל לענות עליהם צריך לראות את המקרה שלי...דברים כללים! )...הפעם אני מקווה שזה יהיה אחרת ואני אקבל תשובות והתייחסות רצינית לשאלות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוציקלין

הוספת תגובה

• בנוסף

אני
    07/10/2008

בנוסף שמעתי על המשחה קלו-קוט לטיפול בצלקות מפצעי האקנה לאחר סיום הטיפול בהם. הבנתי שהטיפול במשחה זו פשוט - מריחה פעמיים ביום על הצלקות - השאלה שלי היא מהו משך הטיפול? כמה זמן צריך להשתמש במשחה(בערך..) עד שהצלקות יעלמו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

ד''ר אלכסנדר אלטס
    10/10/2008

קלו-קוט מיעוד לטיפול בצלקות קלואידיות וצלקות בולטות ואינו מתאים לטיפול בצלקות שקועות כמו צלקות שלאחר אקנה.
    כמובן לא מדובר בהעלמות הצלקות, אלה שיפור המראה בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוציקלין

ד''ר אלכסנדר אלטס
    10/10/2008

מיכל, שלום.

קודם כל, אם את מצפה מרופאי הפורום שהם יטפלו בך דרך הרשת בלי לראות אותך אז ברור שתתאכזבי. כשאת שאלת איזה טיפול עדיף - מי יוכל לענות לך בלי לבדוקך? אם רופא שלך המליץ לך טיפול מסויים- זה על פי התרשמותו וניסיונו.
    באופן כללי הטיפול היעיל והקצר ביותר באקנה כיום הוא טיפול ברואקוטן, אך כאמור המלצה ספציפית בשבילך תקבלי רק בבדיקה אישית.

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו