מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוציקליןאני07/10/2008
שלום, אני סובלת מבעית מאקנה ומעוניינת להתחיל בקרוב טיפול ברוקוטאן, אבל שמעתי מאנשים גם על אפשרות הטיפול במינוציקלין - רציתי לשאול מה ההבדל בין הרוקוטאן למינוציקלין ? איזה טיפול עדיף? איזה טיפול יותר יעיל ופחות קשה? והאם זמן הטיפול שונה בין התרופות? תשובתכם חשובה לי מאוד! תודה נ.ב. כבר כתבתי כאן בפורום כמה פעמים וקיבלתי תשובות נורא לא ריציניות, נורא מחפפות - שבעצם לא ענו על מה ששאלתי ( ולא שאלתי דברים שבשביל לענות עליהם צריך לראות את המקרה שלי...דברים כללים! )...הפעם אני מקווה שזה יהיה אחרת ואני אקבל תשובות והתייחסות רצינית לשאלות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
אני07/10/2008בנוסף שמעתי על המשחה קלו-קוט לטיפול בצלקות מפצעי האקנה לאחר סיום הטיפול בהם. הבנתי שהטיפול במשחה זו פשוט - מריחה פעמיים ביום על הצלקות - השאלה שלי היא מהו משך הטיפול? כמה זמן צריך להשתמש במשחה(בערך..) עד שהצלקות יעלמו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
ד''ר אלכסנדר אלטס10/10/2008קלו-קוט מיעוד לטיפול בצלקות קלואידיות וצלקות בולטות ואינו מתאים לטיפול בצלקות שקועות כמו צלקות שלאחר אקנה.
כמובן לא מדובר בהעלמות הצלקות, אלה שיפור המראה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוציקלין
ד''ר אלכסנדר אלטס10/10/2008מיכל, שלום.
קודם כל, אם את מצפה מרופאי הפורום שהם יטפלו בך דרך הרשת בלי לראות אותך אז ברור שתתאכזבי. כשאת שאלת איזה טיפול עדיף - מי יוכל לענות לך בלי לבדוקך? אם רופא שלך המליץ לך טיפול מסויים- זה על פי התרשמותו וניסיונו.
באופן כללי הטיפול היעיל והקצר ביותר באקנה כיום הוא טיפול ברואקוטן, אך כאמור המלצה ספציפית בשבילך תקבלי רק בבדיקה אישית.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)