הסרת שיער - שאלה לד"ר שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - שאלה לד"ר שוחט
    שלום
    14/10/2008

שלום ד"ר. מהם הנזקים שיכולים להיגרם כתוצאה מהסרת שיער בלייזר . האם הם קורים מרשלנות או מרגישות? האם אתה מבצע אפילציה? והאם ניתן להסיר מספר שיערות מתוך האף שמסביב לנחיריים? באיזה טיפול? אודה על תשובותיך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    15/10/2008

בחלק מהמכשירים ניתן לגרום לכויות הדבר תלוי בסוג המכשיר מיומנות המטפל וגוון עור המטופל ניתן להסיר שערות באף בלייזר אינני מבצע נאפילציה הטיפול מתבצע בדכ עיי קוסמטיקאיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

שלום
    17/10/2008

קודם תודה על התשובות. באיזה גיל רצוי להתחיל להסיר שיער בלייזר? איפה ניתן למצוא מומחים להסרת שיער באפילציה? בבקשה עיזרו לי , אני לא רוצה להינזק וכולם מבטיחים תוצאות טובות רק שאני שומע גם הרבה תלונות. אני מוכן לשלם הרבה כסף אבל אני רוצה לדעת שאני מטופל בידיים הכי טובות. ד"ר שוחט תוכל לייעץ לי. בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו