מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיטל26/10/2008
האם קןלגן מומלץ כחומר מילוי לעיבוי שפתיים?ומהן תופעות הלוואי שלו וכמה זמן מחזיק?קראתי במאמר של רופא עור שבעצם זהו חומר זמני שהוא תחליף לסיליקון נוזלי ונושא בתוכו את תופעות הלוואי של סיליקון ????שאלה שנייה ...מהחומצה ההילורונית מה הכי נשאר בגוף יותר זמן?פרלן<גובדרם<או רסטילן???.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאוסיאל הכי טוב לשפתיים
הילי26/10/2008הרופא שלי עשה לי כבר פעמיים מילוי שפתיים (כל 7 חודשים מזרק 1) עם טאוסיאל -אני אומרת לך שזה החומר הכי מומלץ היום באירופה למילוי שפתיים ואכן הם צודקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנחמה!!!!
מיטל29/10/2008היי.הבנתי שזה מחזיק כ חצי שנה בערך וזה סוג של חומצה הילרונית .כמה עלה לך ל 1 סיסי ?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל -אצל ד"ר ליפשיץ עלה לי 2300 ש
נחמה12/03/2010טאוסיאל לשפתיים עלה לי אצל ד"ר ליפשיץ 2300 שקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפתיים
ד''ר מיכאל שוחט29/10/2008מניסיוני בדכ פרלן נשאר תקופה ארוכה יות ר ניתן בנוסף להשתמש באבולנס בריז שהוא קולגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)