רואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן
    רונן
    28/10/2008

שלום רב. אני בן 25, עם אקנה לא חמור במיוחד, אבל עיקש, בעיקר באיזור הגב. - הייתי אצל רופאת עור שרשמה לי 20 מ"ג רואקוטן, פעם ביום. - אח"כ הייתי אצל רופא עור, רק משום שפג התוקף של המרשם (הייתי בחו"ל), והרופאה לא הייתה פנויה. הרופא אמר שצריך לקחת 2 כדורים ביום (אני חייב לומר שבאופן כללי הוא לא עושה עליי רושם כל-כך טוב). בסופו של דבר אאלץ להחליט אם אני לוקח כדור אחד או 2 ביום. השאלה היא - האם יכול להיות שאחד מהם טעה או התבלבל, או שקיים טיפול של כדור ליום וקיים טיפול של 2 כדורים ביום ? ובנוסף - אם באופן עקרוני עדיף 2 כדורים, ואני אקח בהתחלה כדור אחד, האם תהיה לכך השפעה, או שזה פשוט מיותר ומעט מידי בכדי להשפיע ? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    29/10/2008

ניתן לטפל גם עיי כדור אחד וגם עיי 2 כדורים במידה והמינון נמוך יותר זמן הטיפול ארוך יותר המינון מותאם למשקל הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד משהו

רונן
    29/10/2008

האם תוכל לומר מה דעתך - אם אני שוקל בערך 80 ק"ג (גובה 1.80), עם אקנה לא חמור בגב ? 2 כדורים או אחד ? תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    29/10/2008

קשה להמליץ ללא בדיקה קלינית ואולם מומלץ בחודש הראשון כדור ליום ובהמשך לעלות למינון של 2 כדורים ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו