קילוף עור בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילוף עור בידיים
    ריטה
    10/07/2007

לדר' שלום
    מזה בשבועיים יש לי קילוף עור בכפות הידיים
    מורחת כמה פעמים ביום משחה אקווזום, ובלילה מורחת משחה נרידרם
    משתדלת כמה שפחות לגעת במים, משתמשת בכפפות ידיים עם בד כותנה בפנים ועדיין אין שום תוצאות, מה ניתן לעשות.
    נ.ב בעיקרון במצב רגיל עור הידיים שלי מאוד יבש ועור סביב הציפורניים יבש וקשה וציפורניים סדקות,
    תודה ריטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילוף עור בידיים

הוספת תגובה

• תוספת לקילוף העור בכף היד

ריטה
    10/07/2007

לד''ר שלום
    בקשר לקילוף עור בכפות הידיים לא צינתי שהקילוף הוא בחלק הפנימי של כף היד ובחלק
    החיצוני של כף היד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקילופיםם

ירין
    23/10/2010

לד"ר שלום רב!
    ברצוני להגיד לך שלי מתחיל לקרות את אותו מקרה בידיים ואיני יודע מה לעשות. אני מנסה למרוח קרמים אבל זה תמיד מחמירר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוף עור בידיים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    11/07/2007

ריטה שלום.

השאלה שלך יותר לפורומים שעוסקים במחלות עור...

בכל מקרה, אבחנה מבדלת בין המצבים המלווים בקילוף עור בכפות ידיים דורשת סידרת בדיקות (משלילת פטרת עד מבחנים אלרגיים), לכן מומלץ לפנות לרופא עור במקום מגוריך. הטיפול נקבע על פי תוצאות הבירור.

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו