לד"ר שלקוביץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר שלקוביץ
    טלי
    02/11/2008

שלום ראשית תודה על תשובתך בנוג עלסימני המתיחה. מאוד מקצועית וחשובה. שנית, כתבת שמטריקוטן יכול לעזור אבל אינדיבידואלית וצריך לנסות. השאלה, אם ידוע גם מסיפורי פציינטיות וגם מחקרית שהמוצר באמת עוזר ולא כעוד מוצר שעד שלא מנסים לא יודעים? ניסיתי המון משחות וזה הרבה כסף ותקוות ובעיקר זמן שנגזל. כרגע כמעט כל הירכיים שלי מלאות סימנים, בטן ידיים חזה, ואני בכלל לא בהרין ולא אחרי... רווקה שעד לפני חצי שנה לא היה לה סימן אחד! אז לגבי המטריקוטן או כל תכשיר אחר שהוכח שהוא יעיל גם אם אינדיבידואלית - אשמח אם תאמר שההמלצה מבוססת על מחקר, רופאים שדיברתי איתם (לא על המוצר, אלא בכלל) אומרים שאין כלום מלבד הרטין A וממנו אני חוששת. ובאותו עניין, יש מוצר שנמצא בחול והוכח שהוא טוב (מתנדבת ליייבא לטובת כל הסובלות..). שנית, אני בדיאטה כרגע, ואני מאוד משתדלת לא לרדת דראסטית, אבל כבר התחילו לי שוב קרעים (אחרי שבוע דיאטה וירידה של קילו בלבד!). מה עושים?מה.. להישאר במשקל העודף לא טוב, לרדת גם לא. תודה, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שלקוביץ

הוספת תגובה

• תיקון

טלי
    02/11/2008

כתבתי "לגבי מוצרים, יש מוצר שנמצא בחול והוא טוב" לא הצהרתי כי אם שכחתי סימן שאלה :-) אשמח להמלצה על כל מוצר בקיצור. מזו שעוד לא נואשה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שלקוביץ

ד''ר צחי שלקוביץ
    04/11/2008

טלי שלום
    1. תשובתי לגבי מטרוקיטן מבוססת על נסיון טוב עם מטופלות.
    2. לצערי, אין לי תשובה לשאלתך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו