מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שלקוביץטלי02/11/2008
שלום ראשית תודה על תשובתך בנוג עלסימני המתיחה. מאוד מקצועית וחשובה. שנית, כתבת שמטריקוטן יכול לעזור אבל אינדיבידואלית וצריך לנסות. השאלה, אם ידוע גם מסיפורי פציינטיות וגם מחקרית שהמוצר באמת עוזר ולא כעוד מוצר שעד שלא מנסים לא יודעים? ניסיתי המון משחות וזה הרבה כסף ותקוות ובעיקר זמן שנגזל. כרגע כמעט כל הירכיים שלי מלאות סימנים, בטן ידיים חזה, ואני בכלל לא בהרין ולא אחרי... רווקה שעד לפני חצי שנה לא היה לה סימן אחד! אז לגבי המטריקוטן או כל תכשיר אחר שהוכח שהוא יעיל גם אם אינדיבידואלית - אשמח אם תאמר שההמלצה מבוססת על מחקר, רופאים שדיברתי איתם (לא על המוצר, אלא בכלל) אומרים שאין כלום מלבד הרטין A וממנו אני חוששת. ובאותו עניין, יש מוצר שנמצא בחול והוכח שהוא טוב (מתנדבת ליייבא לטובת כל הסובלות..). שנית, אני בדיאטה כרגע, ואני מאוד משתדלת לא לרדת דראסטית, אבל כבר התחילו לי שוב קרעים (אחרי שבוע דיאטה וירידה של קילו בלבד!). מה עושים?מה.. להישאר במשקל העודף לא טוב, לרדת גם לא. תודה, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
טלי02/11/2008כתבתי "לגבי מוצרים, יש מוצר שנמצא בחול והוא טוב" לא הצהרתי כי אם שכחתי סימן שאלה :-) אשמח להמלצה על כל מוצר בקיצור. מזו שעוד לא נואשה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שלקוביץ
ד''ר צחי שלקוביץ04/11/2008טלי שלום
1. תשובתי לגבי מטרוקיטן מבוססת על נסיון טוב עם מטופלות.
2. לצערי, אין לי תשובה לשאלתך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)