רדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדיאס
    מוטרדת
    05/11/2008

שלום. לפני שנתיים הזרקתי רדיאס בצידי הפה (טיפול באפקט מריונטה). הטיפול היה מוצלח ביותר. לאחר שנה עשיתי טיפול חוזר (כמות קטנה יותר). חצי שנה לאחר מכן החלה לי נפיחות באיזור. לקחתי אנטיביוטיקה ולאחר כעשרה ימים הזרקתי סטרואידים. (פעמיים בהפרש של שבוע). הסטרואידים פתרו את הבעיה והנפיחות נעלמה כלא הייתה. הרופאה המטפלת אמרה כי לא ניתן לדעת מאיזו הזרקה זה קרה ולמה. כיום, כחצי שנה לאחר העלמות הנפיחות, אני מעוניינת לחזור על הטיפול. האם מסוכן? האם יש חומר אחר מומלץ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדיאס

הוספת תגובה

• אל תתקרבי לרדיאס חומר לא ידידותי -

הילי
    05/11/2008

גם לי רופאה הזריקה רדיאס וזה עשה לי צרות צרורות ואישפזו אותי בבית חולים בגלל זיהום של הסידן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדיאס

ד''ר צחי שלקוביץ
    09/11/2008

מוטרדת שלום
    ניתן בהחלט לנסות טיפול בחומר אחר בתקווה שלא יגיב כמו הרדיאס.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנושא

מוטרדת
    09/11/2008

האם לפני טיפבחומר חדש יש לצורך להמתין עד שהמצב יחזור לגמרי לקדמותו, כלומר כל שאריות החומר בגוף יתפרקו?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו