ראקוטן ואדפרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראקוטן ואדפרין
    דנה
    08/11/2008

שלום ד"ר, אני כשנתיים לאחר טיפול בראקוטן וכעת הפצעים חוזרים. יש לי אקנה במצב קל וגם לפני הראקוטן המצב היה קל. אך זה מאוד מפריע לי ומשפיע עליי מבחינה נפשית כאשר כל יום יוצא לי פצע. אני משתשמת בנירומדרול כבר תקופה ארוכה אך זה מקומי ולא מונע וכעת התחלתי עם אדפרין לפני כמה ימים ואין שינוי. אני שוקלת לקחת פעם נוספת ראקוטן אך חוששת מאווד בשל הסבל שעברתי בפעם הקודמת. שאלתי היא האם התופעות לוואי בפעם השניה קלות יותר? האם ניתן לשלב אדפרין או משחה כלשהי יחד עם ראקוטן בכדי להפחית תופעות אלו או לזרז את התהליך? והאם יש סבירות שגם בפעם השניה זה לא יעזור או כיוון שזו פעם שניה אז זה מחסל הכל? בתודה מראש, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראקוטן ואדפרין

הוספת תגובה

• רואקוטן ואדפרין

ד''ר צחי שלקוביץ
    09/11/2008

דנה שלום
    אין בדרך כלל הקלה בתופעות לוואי בטיפול שני יחסית לראשון. ניתן לשלב תכשירים מקומיים בזמן הטיפול. הטיפול השני מביא סטטיסטית את אחוזי ההצלחה לאחוז גבוה מאוד, אך קיימים מקרים נדירים יחסית בהם גם לאחר טיפול שני אין פתרון מלא של הבעיה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו