גלולות לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לאקנה
    אלונה
    09/11/2008

רציתי לדעת אם גלולות (פמינט) יכולות לעזור לטיפול באקנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאקנה

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר מיכאל שוחט
    12/11/2008

כל טיפול הורמונלי בגלולות יכול לעזור ואולם לעיתים יש צורך בגלולות עם ריכוז הורמונלי גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי הן עזרו מאוד

ליטל
    23/11/2008

היה לי בעית אקנה אמנם לא משהו רציני והתחלתי לקחת גלולות פמינט כאמצעי מניעה אבל הפנים שלי התנקו בצורה משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה שונה

דנה
    08/01/2009

לא רוצה לסתור את הדוקטור אבל נסיוני מוכיח אחרת. היה לי קצת אקנה והתחלתי לקחת גלולות עם ריכו הורמונלי גבוה והמצב של הפצעים ממש החמיר. זה נכון להגיד שכל גלולה משפיעה על כל אחת בצורה אחרת. לי בכל מקרה, החליפו את הגלולות למינון נמוך (פמינט) וזה ממש שיפר את המצב. לא אגיד לך שלא רואים בכלל, אבל לפחות אני לא מתביישת בעצמי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו