מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפניםסיון12/11/2008
שלום דר', אני בת 25 סובלת המון זמן מפצעים בפנים, נסיתי המון תכשירים רפואיים על מנת לטפל בבעיה אך ללא הועיל זה עזר לי אמנם לתקופה מסוימת ואז הכל חוזר,ברצוני לדעת מהי המלצתך לטיפול אני ממש נואשת ורוצה לטפל בבעיה אחת ולתמיד. חשוב לציין שעד לפני חצי שנה הייתי נוטלת גלולות שהעלימו אותם באופן משמעותי אך מאז שהפסקתי הכל חזר אודה לתשובתך בהקדם סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה רואקוטן
חנה12/11/2008אני הייתי במצב דומה, ואני בגיל 23 התחלתי לקחת רואקוטן במשך שנתיים. זה מעלים את הפצעים לגמרי, אבל תדעי שאת צריכה לעבור בדיקות דם קודם, ותפקודי כבד, וכו'. אצלי היתה בעיה של צלקות לאחר שהפצעים נעלמו. אני אישית התחלתי לעשות טיפול טריניטי בפרופורציה, אבל אם לא יהיו לך צלקות- הרווחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפנים
סיון12/11/2008היי שירלי תודה על התיחסותך! אני מודעת לאופצית לקיחת הרקוטן ,הבעיה שאי אפשר לקחת אותם בזמן הריון (אני כרגע לא בהריון) אז זה קצת מגביל אותי כי יש תכנונים. אגב , מה זה "טיפול טריניטי בפרופורציה",?(סליחה על הבורות)... וד"ר אשמח גם לתגובתך בנידון תודה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון
ד''ר אלכסנדר אלטס13/11/2008סיון, בוקר טוב.
את ודאי מבינה שוירטואלית לא ניתן לתת המלצות מדוייקות.
באופן כללי התכשיר היעיל כיום בטיפול באקנה הוא בהחלט רואקוטן. לכן, אם אין לך התוויות נגד הטיפול כדאי לשקול אותו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)