מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומלל מאוד ונואש מאד- אקנהבדוי13/11/2008
אני בעל עור שמן ונוטה להזיע הרבה אני בן 13 אך מפותח כמו בן 15-16 מטר 79 זה הגובה שלי. היה לי פצעונים בשנה שעברה אבל ממש לא חמור ואז בקיץ לא התקלחתי הרבה וחזרתי לארץ מחול עם מלא פצעונים מוגלתיים בגב ו בחזה ובפנים בשנה שעברה היה לי קצת בפנים, ו אז עברתי טיפול קוסמטי רציני ואינטנסיבי ולקחתי אנטיביוטיקה-מינוציקלין והטיפול הקוסמטי מאוד עזר לפנים שלי אך עדיין יש לי פצעונים רבים בגב ובחזה ובפנים קצת יותר משנה שעברה- האנטיביוטיקה לא השפיעה על הגב ו אני לוקח אותה כבר כמה חודשים כנראה בחודש הבא אני אקח רואקוטן ואני מודע לכל התופעות לוואי כמו ייבוש דיכאון ועוד אך אני חייב להרגיש טוב שוב. אני מאוד מקובל בכיתה אבל אין לי הרבה ביטחון עצמי כבר ואני ממש יפה-אנשים וילדים אומרים. עור שומני ואקנה עובר אצלנו במשפחה ואני לא בטוח שיש לי צלקות- אני לא חושב- בכל מקרה יש לי חומר לצלקות והכול אבל אני אלרגי לפירות וירקות אך מרבה לאכול בשר-אני יכול רק לשתות יוגורטים של פירות. התחלתי טיפול קוסמטי בגב ובחזה אבל אני לא רואה את הסוף. אני כבר נואש מכל הטיפולים והחומרים הקוסמטים שאני שם כל יום אני מיואש ואני בוכה לפעמים בגלל זה. אני שואל אם אחרי הרואקוטן עדיין יגדלו לי בחזה ובגב אחרי כמה שנים אפילו אם אשמור על להתקלח כל יום עם סבון ועוד? ובפנים- אחרי הרואקוטן האם הם עדיין יגדלו לי גם אם אמשיך להשתמש במוצרים קוסמטיים הרבה מאוד אפקטיביים? אני ממש נואש וכל מי שאני שואל אותו כולל הקוסמטיקאית לא יודעים או לא עונים תשובה כנה בבקשה תבהירו לי את מצבי. נ.ב כל פעם שאני הולך לקוסמטיקאית בזמן האחרון היא מוציאה לי קצת פצעים ופותחת לי אותם אחרי יום כל הפרצוף שלי מוגלה וחומרים לא עוזרים לי האקנה הזה יותר מדי חריף והיא אומרת שזה מה שאמור לקרות והיא קרובת משפחה מאוד קרובה אלי. ואמא שלי כבר הוציאה בערך 10 או יותר אלף שקל על טיפולים וחומרים קוסמטיים וגם אני שואל תוך כמה זמן אני יתחיל לראות תוצאות מתחילת הלקיחה של הרואקוטן האם יש החמרה בהתחלה והאם מותר לי להשתמש במוצרים קוסמטים נגד צלקות וריפוי ועוד? אני יודע שאסור טיפול קוסמטי אך אני לא יודע אם זה רק לא ללכת לקוסמטיקאית או לא להשתמש בחומרים קוסמטים? אח שלי לקח רואקוטן והוא בן 24 והכול בסדר בפנים שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוי
ד''ר אלכסנדר אלטס13/11/2008שלום רב.
רואקוטן בהחלט יכול לשמש פתרון בשבילך. רק חשוב להביא בחשבון שבין מינוציקלין לרואקוטן חייב להיות לפחות חודש של הפססקה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)