סבוריאה, ןשאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה, ןשאלה נוספת
    דני
    18/11/2008

שמעתי שסבוריאה זה תופעה שקיימת אצל יהודים בעיקר שזה משהו ששייך לגן היהודי. האם זה נכון? שאלה נוספת ברשותכם לפני כמה שנים היה לי פצעון בפנים ופצעתי אותו במכונת גילוח. נהיה מין פצע אדמומי שקוע שלא התרפא. הלכתי לרופא עור. הוא צרב לא אותו. וזה אכן התרפא בחלקו. השתפר בהרבה. כעבור כמה שבועות הוא צרב לי שוב...אבל הוא פספס קצת וצרב מילימטר ליד.(הוא רופא מצויין אבל כבר לא כל כך צעיר בוא נגיד.) מאז נשאר לי נקודה קטנה אדומה. הרבה פחות ממה שהיה לפני הצריבה. אבל נשאר משהו קטן...לא כל כך מורגש. מין נקודה אדמומית. מעניין אבל רופאים אחרים לא צורבים במקרה כזה. הוא אמר לי שצריבה עדיפה על ניתוח כי היא לא משאירה צלקת. שמעתי גם דעה שונה. אודה לתגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה, ןשאלה נוספת

הוספת תגובה

• מה בקשר לשאלות שלי

דני
    27/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

ד''ר אלכסנדר אלטס
    27/11/2008

בוקר טוב.

סבוראיה - אחת התופעות הנפוצות ללא קשר לשייכות ללאום או גזע.
    לחצי השני של שאלתך לא ניתן לענות על סמך תאורך, אלא בבדיקה בלבד.

המשך יום נעים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו