שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    דני
    21/11/2008

שלום לכולם, אני בחור כבן 30 ובמספר שנים האחרונות התחלתי לסבול מצמיחת שיערות באיזורים לא רצויים - גב וכתפיים. אני הולך למכון להסרת שיער בליזר מזה שנה ומסיר שיער מהעורף בלבד - הרופאים במקום טוענים שלמרות שבשאר המקומות אמנם ישנה צמיחת שיער אין מספיק כדי להצדיק שימוש בליזר. במטרה להוריד את שאר השיער הלכתי לקוסמטיקאית שהשתמשה בשעווה. התוצאה, לצערי, הזכירה מעט את התמונות של קורבנות הירושימה - תוך זמן קצר כל הגב והכתפיים היו מכוסות בפצעים מוגלתיים. רק אחרי ביקור אצל הרופא שהניב שבועיים של מריחת משחות התחילה נסיגה בפצעים. חשוב לציין, כי גילוח וליזר לעולם לא השפיעו על העור שלי בצורה דומה. אני מאוד מעונין להוריד את השיער המיותר אך קצת אובד עצות. לאחרונה גיליתי שיש מכשיר שבנוי כמו מכונת גילוח/תספורת המיועדת לא רק לראש. היתרון הוא שהפתרון הזה כנראה לא יגרום לתוצאות לא רצויות כיוון שהוא מקצץ את השיער כמו מכונת תספורת ומשאיר מספר מילימטרים, שזה גם החסרון. וכעת לשאלתי: בהתבסס על המידע שסיפקתי, האם מכשיר חשמלי (כמו אילו שבו נשים משתמשות) יגרום גם הוא לפצעים? תחושת הבטן שלי אומרת שכן, כיוון שהוא עובד בצורת פינצטה שמזכירה את שיטת המריטה של השעווה, אך אני לא בטוח... אם יש למישהו רעיון יצירתי אחר אני תמיד פתוח להצעות. תודה רבה מראש, אייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר

ד''ר מיכאל שוחט
    22/11/2008

במידה והשיער כהה ניתן להסירו עיי ליזר או קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כתבתי בהודעה המקורית שלי ש:

דני
    23/11/2008

"אני הולך למכון להסרת שיער בליזר מזה שנה ומסיר שיער מהעורף בלבד - הרופאים במקום טוענים שלמרות שבשאר המקומות אמנם ישנה צמיחת שיער אין מספיק כדי להצדיק שימוש בליזר."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עדיין מחכה לתגובה ...

דני
    10/02/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו