מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בגיל 30Tal16/07/2007
שלום, אני בת 29 והפצעים אצלי החלו בצב"א לפני כן עור הפנים שלי היה חלק ולא סבלתי מפצעים כלל. האקנה שלי החמיר והפנים שלי היו מלאות!!! רופא נתן לי כדורי A אותם נטלתי והדבר סייע לי. לאחר הצבא עזבתי לחו"ל, שם סבלתי מאקנה בתקופות לחץ, אך לעולם לא באותה מסה כמו בהתחלה.
חזרתי לארץ לפהי כשנה ואז החלו להופיע לי חורים בפנים כתוצאה מהאקנה. יש לי צלקות ממש מכוערות. כמו כן האקנה ממשיך להופיע במויות קטנות האמנןם אבל הוא עדיין שם.
אני מבינה שיש קשר לחזרה לארץ, לשינוי הקיצוני באקלים וכ"ו.
ברצוני לדעת מהם האופציות שלי, אני בעלת גוון עור בהיר הנוטה לצהוב, לא לוורוד. אני רוצה להתפטר מהאקנה פעם אחת ולתמיד. קשה לי עם העובדה שאני נאלצת להתמודד עם עניין זה בגילי. כמו כן ברצוני לדעת אילו טיפולים קיימים להעלמת צלקות אקנה ומה הסיכון הכרוך בטיפולים אלו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בגיל 30
ד''ר אלכסנדר אלטס17/07/2007Tal, שלום.
האופציה העיקרית העומדת לרשותך כטיפול באקנה היא אופציה של רואקוטן.
אחרי שאקנה תחלוף, יהיה אפשר לחשוב על דרך הטיפול בצלקות (פילינגים, לייזר וכ"ד)
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)