אקנה בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגיל 30
    Tal
    16/07/2007

שלום, אני בת 29 והפצעים אצלי החלו בצב"א לפני כן עור הפנים שלי היה חלק ולא סבלתי מפצעים כלל. האקנה שלי החמיר והפנים שלי היו מלאות!!! רופא נתן לי כדורי A אותם נטלתי והדבר סייע לי. לאחר הצבא עזבתי לחו"ל, שם סבלתי מאקנה בתקופות לחץ, אך לעולם לא באותה מסה כמו בהתחלה.
    חזרתי לארץ לפהי כשנה ואז החלו להופיע לי חורים בפנים כתוצאה מהאקנה. יש לי צלקות ממש מכוערות. כמו כן האקנה ממשיך להופיע במויות קטנות האמנןם אבל הוא עדיין שם.
    אני מבינה שיש קשר לחזרה לארץ, לשינוי הקיצוני באקלים וכ"ו.
    ברצוני לדעת מהם האופציות שלי, אני בעלת גוון עור בהיר הנוטה לצהוב, לא לוורוד. אני רוצה להתפטר מהאקנה פעם אחת ולתמיד. קשה לי עם העובדה שאני נאלצת להתמודד עם עניין זה בגילי. כמו כן ברצוני לדעת אילו טיפולים קיימים להעלמת צלקות אקנה ומה הסיכון הכרוך בטיפולים אלו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגיל 30

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 30

ד''ר אלכסנדר אלטס
    17/07/2007

Tal, שלום.

האופציה העיקרית העומדת לרשותך כטיפול באקנה היא אופציה של רואקוטן.
    אחרי שאקנה תחלוף, יהיה אפשר לחשוב על דרך הטיפול בצלקות (פילינגים, לייזר וכ"ד)

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו