בעיות אקנה בגיל 36 . מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אקנה בגיל 36 . מה לעשות?
    שרון ל.
    22/11/2008

שלום אני בת 36 , ומזה כשנה יש לי בעיות פצעים בפנים. הרופא המליץ לי לקחת רואקוטן. שמעתי מהרבה אנשים על תופעות הלוואי שזה יכול לגרום. יש לציין שאני מנהלת עסק עצמאי , אני נמצאת במשרד כל היום , עם לקוחות שנכנסים ויוצאים מדי יום, עם פגישות יומיומיות עם הרבה אנשים. החשש שלי ,כפי שנאמר לי , הוא שמרגע נטילת הכדורים , מצב הפנים שלי יחריפו מאוד מאוד, ונאמר לי שאני לא אוכל להתאפר בכלל . אין צורך לציין שמדי יום הדבר היחיד שמציל אותי , במיוחד במעמדי ובמצבי , הוא האיפור שאני מתאפרת באופן קבוע , שכולל מייק אפ ,קונסילר ופודרה ,שבו אני מטשטשת ומסתירה את כל הפצעים. אחרת לא הייתי יכולה לצאת מהבית. האם השמועה של החרפה ואי יכולת להתאפר בזמן הטיפול ,הוא באמת נכון? תודה רבה מראש , שרון ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    22/11/2008

בדכ התופעה העיקרית של הטיפול הוא יובש בעור ובריריות ניתן להתאפר ולא חיבת להיות החרפה במצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגיל36.

שרון ל.
    23/11/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה.דבר אחד אני שמחה לשמוע , והוא שאפשר להתאפר , ולפחות לנסות להסתיר ,עד כמה שניתן , את כל הפצעים בפנים. שאלה נוספת ברשותכם , האם ישנה בדיקה מראש שאפשר לבצע בכדי לדעת , האם באמת תהיה לי החרפה בפצעים בפנים? (או בכלל דרך לפתור את ההחרפה ע"י כדורים נוספים או טיפול נוסף במקביל ?) ואם התשובה היא לא , האם כשאתחיל לקחת את הכדורים ,והמצב בפנים ממש יחמיר , ישנה אפשרות להפסיק את הטיפול , בכדי להפסיק את ההחמרה בפנים , או שאין כבר דרך חזרה, וחייבים להמשיך לקחת את הכדורים עד הסוף? תודה שוב מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטאן

ד''ר מיכאל שוחט
    27/11/2008

לא קימת בדיקה שכזאת ומומלץ להתחיל את הטיפול במינון נמוך בכדי למנוע החרפה של המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

אור
    27/01/2009

ד''ר מותר לשים מייק אפ בזמן טיפול ברואקוטאן? האם זה עושה סימנים לאחר הטיפול? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו