גלולות במקום רואקוטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות במקום רואקוטן?
    שרון ל.
    25/11/2008

אני בת 36 , עם שני ילדים , ומתכננת בעתיד עוד ילדים. הרופא המליץ לי לקחת רואקוטן, אבל לאחר חשש מהחמרה בפנים עם לקיחת הכדורים ,ולמרות שעניתם לי שיכול לא להיות החמרה,אבל זה עדיין שיקול מאוד משמעותי בחיי היומיום שלי, בגלל מעמדי בעבודה ,ועבודה מול לקוחות באופן אינטנסיבי כל היום , החלטתי שלא אקח סיכון החמרה ופשוט שלא לקחת. כיום יש לי התקן תוך רחמי בשם "מירנה" למניעת הריון . האם אוריד את הטבעת ואקח במקום גלולות , האם זה יוכל לעזור לי במקום הרואקוטן? אם כן , איזה גלולות הכי מתאימות והכי חזקות לפצעי אקנה בגיל שכזה, וכמובן גם למניעת הריון במקביל ? תודה רב מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות במקום רואקוטן?

הוספת תגובה

• גלולות במקום רואקוטן?

ד''ר צחי שלקוביץ
    27/11/2008

שרון שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הגלולות הנחשבות כמתאימות בדרך כלל למצבים אלו נקראות דיאנה או בשמן החדש יותר אסטל. הגלולות אמורות לעזור בדרך כלל כל זמן נטילתן, אך בדרך כלל יש התחדשות של הממצאים לאחר הפסקת הטיפול.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו