מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר שלקוביץ'טל26/11/2008
שלום רב בעבר שאלתי שלאות לגבי סימני מתיחה שמתרבים אצלי בעקבות השמנה. בעיקר באזור הירכיים הפנימיות. סיפרתי שניסיתי רטין A שהחמיר. בעקבות פרסומים ברשת והמלצה כאן בפורום רכשתי מורצ שנקרא מטריקוטן. השתמשתי שבועיים והמשחה נגמרה. העלות היקרה גרמה לי לחשוב פעמיים, ובינתיים במס' ימים שלא מרחתי- שוב התפתחו עשרות סימני מתיחה נוספים. כמו כן דיברתי עם הרוקח של המשחה הוא אמר שהיעיליות של המשחה גדלה אם עושים פילינג במקום לפני כל מריחה, האם זה לא מסוכןם? האזור כל כך דק (כמעט כמו צוואר) פנים הירכיים מלאות בצלקות של סימני מתיחה ועכשיו לעשות פילינג יומיומי? שנית, כשסיפרתי לו על הריאקציה של הרטין A שגם גרם לי להופעת הרבה סימנים, וגרם לעור שלי להיות דקיק מאוד הוא אמר שכנראה שהרטין קרע לי את העור. למרות שלא היו קילופים. אני אובדת עצות. כל חודשיים הסימנים גדלים ומכסים עוד חלק בירך ובאגן כך שלא נשאר כמעט מקום לא מצולק. העור גם כל כך דק שם שרואים בלוטות שומן ושקעים שלהן לא צלוליטייס אלא ממש חלקים גדולים של גומות ובלוטות שומן בנוסף לשקערוריות של הסימני מתיחה. המטריקוטן זו הרפתקאה מלאת ממון שאין לי, לפחות 3 חודשים וגם, ההמלצה הלשתמש בפילינג לפני, נשמעת לי הזויה. אם התכשיר טוב הוא צריך לחדור כפי שהוא לא? מה עושים? רוב הסימנים אדומים, אני בת 30 וקצת סך הכל, בלי הריונות וכו', סך הכל שמנתי בכמה קילוגרמים השנה. האם יש עו קרם שיכול לעזור (ולא יקר) או משהו שהגרנטי שלו כ"כ משמעותי ששווה להשקיע? ואיך מפסיקים את הרחבת השטח של המתיחות? אני פוחדת להסתכל על הרגליים כבר. תודה, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלקוביץ'
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008טלי שלום
לצערי, אין כל דרך לענות על אף אחת משאלותיך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)