שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עצבנית
    27/11/2008

שלום אני בת 19 יש לי כתמים כאלה בהירים בפנים (כמו נמשים ) אני רוצה להתחיל להשתמש באזומד האם אני יכולה להשתמש בתכשיר בלי ללכת לרופא עור או שקודם כל צריך בדיקה? ואם אני אמרח את זה גם על נקודות חן האם זה יבהיר אותם קצת? ושמעתי שיש כמה סוגים של אזומד אני רוצה לפנים אז איזה ריכוז זה לפנים 2% או 4%?? לאחר כמה זמן יש תוצאות? האם זה עלול לפגוע בעור ולעשות לו נזקים או שהדבר היחיד הנורא שיכול לקרת זה שהמצב ישאר אותו דבר? ושאלה אחרונה בבקשה אני רוצה לקנות קרם הגנה איזה מקדם אני צריכה במידה ואשתמש באזומד וגם אם לא אשתמש אני רוצה קרם הגנה טוב כי העור שלי רגיש ותמיד יוצאים לי כל מיני כתמים ונקודות חן איזה קמדם הגנה אני צריכה? 15?50? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    14/12/2008

שלום רב
    מקדם הגנה בעל SPF30 הינו מספק בהחלט. איזומד ניתן לרכישה ללא מרשם רופא . בדרך כלל משתמשים בריכוז של 4%. לעיתים יכולה להיות החמרה קלה תוך כדי הטיפול החולפת תוך כדי הטיפול. התכשיר אינו מבהיר נקודות חן.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו