מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהעצבנית27/11/2008
שלום אני בת 19 יש לי כתמים כאלה בהירים בפנים (כמו נמשים ) אני רוצה להתחיל להשתמש באזומד האם אני יכולה להשתמש בתכשיר בלי ללכת לרופא עור או שקודם כל צריך בדיקה? ואם אני אמרח את זה גם על נקודות חן האם זה יבהיר אותם קצת? ושמעתי שיש כמה סוגים של אזומד אני רוצה לפנים אז איזה ריכוז זה לפנים 2% או 4%?? לאחר כמה זמן יש תוצאות? האם זה עלול לפגוע בעור ולעשות לו נזקים או שהדבר היחיד הנורא שיכול לקרת זה שהמצב ישאר אותו דבר? ושאלה אחרונה בבקשה אני רוצה לקנות קרם הגנה איזה מקדם אני צריכה במידה ואשתמש באזומד וגם אם לא אשתמש אני רוצה קרם הגנה טוב כי העור שלי רגיש ותמיד יוצאים לי כל מיני כתמים ונקודות חן איזה קמדם הגנה אני צריכה? 15?50? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר צחי שלקוביץ14/12/2008שלום רב
מקדם הגנה בעל SPF30 הינו מספק בהחלט. איזומד ניתן לרכישה ללא מרשם רופא . בדרך כלל משתמשים בריכוז של 4%. לעיתים יכולה להיות החמרה קלה תוך כדי הטיפול החולפת תוך כדי הטיפול. התכשיר אינו מבהיר נקודות חן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)