צניחת עפעפיים בעקבות הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת עפעפיים בעקבות הזרקת בוטוקס
    חלי
    27/11/2008

לפני יותר מחודש הזרקתי בוטוקס באיזורי המצח ובצדדיו עי רופא מומחה / פלסטי ידוע שעיקר תחומו ההזרקות. לאחר שבוע מההזרקה הראשונה צנחו לי העפעפיים, לאחר שבועיים עקב "התקלה" הזריק לי הרופא שוב בכדי לנסות ולשפר מראה הצניחה, אך מעט מאוד עזר ועדיין ישנה צניחה בעין אחת במיוחד, אני בת 39 נראת צעירה מגילי וכולי תקווה שהתופעה תחלוף.. אנא אשרו ל מנסיונכם האם עניי יחזרו למראה הקודם אם כן מתיי? האם יש השפעה לפרק זמן היות והעור שלי עדיין צעיר? יש סיכויי י שפגעתי בהם לתמיד, ומה אוכל לעשות? זה ממש מטריד את מנוחתי- תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אצל פלסטיקאי לא עושים בוטוקס

הילי
    28/11/2008

הפלסטיקאיים לא יודעים להזריק -בפעם הבאה אל תלכי לפלסטיקאי - הפלסטיקאיים אוהבים לנתח !! תלכי לרופא שעושה רק בוטוקס ומילוי קמטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלי

ד''ר אלכסנדר אלטס
    01/12/2008

חלי שלום.

קודם כל, כל התופעות הלא רצויות לאחר הזרקת בוטוקס חולפות, כולל צניחת עפעפיים, לכן אין לך מה לדאג.

שנית, אם היה לך עסק עם כירורג פלסטי מומחה, אז איך זה "שעיקר תחומו ההזרקות"? עיקר התחום של פלסטיקאי זה ניתוחים ולא הזרקות. יכול להיות שטעית בזיהוי?

בכל מקרה, הנזק הוא הפיך.

בבכרה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו