רואקוטן לטיפול בחטטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן לטיפול בחטטים
    שירה
    09/12/2008

בעבר סבלתי מאקנה קשה ונותרו לי צלקות קשות וחטטים בעור (טופלתי ברואקוטן לפני כ-10 שנים). כיום אין לי אקנה. רופא עור המליץ לי על רואקוטן 10 לטיפול בצלקות. מה דעתכם? האם הרואקוטן עשוי לגרום לצלקות חמורות יותר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן לטיפול בחטטים

הוספת תגובה

• רואקוטן לטיפול בחטטים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    11/12/2008

שירה, בוקר טוב.

כעקרון, רואקוטן יעיל במניעת הצלקות ולא בטיפול בהן. עם זאת גם מראה של צלקות הקיימות עשוי להשתפר בעקבות הטיפול.
    אם רופא העור שלך התרשם שיש מקום לטיפול- מן הסתם היו לו סיבות לכך.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - רואקוטן לטיפול בצלקות אקנה

שירה
    14/12/2008

ראשית, תודה על תשובתך. כיום אין לי אקנה ונטילת הרואקוטן תהיה רק כדי לטפל בצלקות קיימות. שמעתי שרואקוטן גורם לעור להיות בעל נטיה להצטלק. החשש שלי - שהצלקות יחמירו. האם צלקות קימות עשויות להחמיר בעקבות שימוש ברואקוטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות

דפנה
    14/12/2008

אני השתמשתי בזמנו ברואקוטן, ומה שהוא עשה זה פשוט להעלים את הפצעים, וממש לא יצר צלקות נוספות. אבל יצא שהצלקות מהפצעים נותרו, ולא ידעתי מה לעשות במצב ההוא. לבסוף עברתי טיפול טריניטי, אם את מכירה. זה ליישר שממש מעלים את הצלקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - רואקוטן לטיפול בצלקות אקנה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    15/12/2008

שירה, בוקר טוב.

רואקוטן לא אמור להחמיר את הצלקות הקיימות. עם זאת אם מדובר בצלקות בלבד ללא "פצעים" ספק שמתן רואקוטן ישנה הרבה...

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו