בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף
    דנה
    19/07/2007

שלום ד"ר אני מאוד מבואסת לקחתי כבר קורס של רואקוטן בעבר אבל אחרי 5 שנים פצעים חזרו בצורה קלה- בעיקר פצעונים ממש קטנים- אני לוקחת גלולות כבר 5 שנים- כי בעבר היו בעיות הורמונליות- עכשיו לפני 7 חודשים חזרו לי פצעים ורופא אמר שזה אקנה קלה ושאני לא צריכה לקחת הרבה זמן - לקחתי 10 מ"ג במשך 7 חודשים וישר אחרי זה אחרי שבוע פצעים חזרו- והכי לא מובן הפצעונים קטנים כמו עקיצות נראות של יתוש- זה אומר שטיפול נכשל? אני מדוכאת כי עוד חודש יש לי חתונה הפסקתי לפני 3 שבועות האם אין כבר דרך חזרה להמשיך רואקוטן - רופא עור אמר שאין לי כמעט כלום ושאני אקח רואקוטן 10 מ"ג 3 פעמים בשבוע כמניעה- אני בת 24 ולוקחת גלולות כדי שלא יהיו בעיות הורמונליות. מה אפשר לעשות? אף רופא לא אומר לי כלום? האם הגלולות לא עוזרות במניעת פצעים? האם אפשר להמשיך לקחת רואקוטן אחרי הפסקה 3 שבועות 3 פעמים בשבוע? אני רוצה רק לציין שאני מאוד בהירה וכשנתנו לי 20 מ"ג לא יכלתי לסבול הייתי מאוד אדומה והרגתי לא טוב עם זה .כי התחילו לי להיות נימים על הפנים. מה אתה אומר לי מה אפשר לעשות? האם זה אומר שכל הטיפול של 7 חודשים הלך לפח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    19/07/2007

ניתן לקחת 2 או 3 כדורים של רואקוטן לשבוע לתקופות ממושכות תוך מעקב בדיקות דם ואין בעיה לקחת אחרי הפסקה של 3 שבועות ההצלחה ברואקוטן אינה של 100 אחוז וככל שהגיל מבוגר יותראחוזי ההצלחה נמוכים יותר ניתן גם לנסות טיפול אנטיביוטי או פוטוטרפי באור כחול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו