צלקת מקומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת מקומית
    יאיר
    12/12/2008

כתוצאה מהחלקה על איזור המצח, נוצר צלקת שטחית אדומה. (לאחר הגלדה של המקום) כבר חודשיים יש את האדמומיות שום דבר לא משתנה. זה מפריע לי מהפן האישי והאסתטי מאוד! כניראה שהיה בהתחלה זיהום ואז נפער הפצע. לאחר שהגליד העור הישן נשארה מתחתיו צלקת אדומה. *כרגע אני משתמש בלוקסיד, האם זה יכול לעזור? *איזה טיפולים קיימים כיום כדי להעלים את הצלקת? אשמח לקבל תשובות.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת מקומית

הוספת תגובה

• ליאיר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    14/12/2008

יאיר, בוקר טוב.

קודם כל, כדאי להבדק ע"י רופא עור כדי לקבוע האם אכן מדובר בצלקת. אם כן, הטיפול תלוי במאפיינים של הצלקת.
    באופן כללי התכשירים המקומיים ללא מרשם לטיפול בצלקות בשוק כיום הם: מדרמה, קלו-קוט, פוסטופיל + וכ"ד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת מקומית

יאיר
    14/12/2008

ביקרתי בעבר אצל כמה רופאי עור, הם טענו שהעור כרגע אדום כי הוא מתחדש וזה יקח המון זמן עד שהוא יקבל את הגוון הרגיל. ומדומבר בצלקת שטחית, והמליצו לי להשתמש בלוקסיד. אני כבר חודשיים משתמש בלוקסיד אין שום שינוי, הייתי מעוניין לדעת אם יש טיפול אחר שהוא יעיל יותר ושיביא לתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת

יאיר
    15/12/2008

ביקרתי בעבר אצל כמה רופאי עור, הם טענו שהעור כרגע אדום כי הוא מתחדש וזה יקח המון זמן עד שהוא יקבל את הגוון הרגיל. ומדומבר בצלקת שטחית, והמליצו לי להשתמש בלוקסיד. אני כבר חודשיים משתמש בלוקסיד אין שום שינוי, מדרמה, קלו קוט לא הומלץ לשימוש מכיוון שהצלקת היא לא צלקת לאחר תפרים אלא צלקת שטחית אדומה., הייתי מעוניין לדעת אם יש טיפול אחר שהוא יעיל יותר ושיביא לתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת

ד''ר אלכסנדר אלטס
    15/12/2008

בוקר טוב.

פוסטופיל + ומדרמה מיועדים לכל סוגי הצלקות ללא קשר לסיבתן. אבל אחזור לנקודה שממנה התחלנו. קודם כל צריך לודא שאכן מדובר בצלקת, לכן לא ניתן להמליץ על טיפול כלשהו באופן וירטואלי על סמך תאורך בלבד.

יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו