קיורטן-ללא הטבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיורטן-ללא הטבה
    גליה
    15/12/2008

שלום ד"ר, אני בת 28, נוטלת קיורטן 20 מ"ג ליום במשך חודש ושלושה שבועות, אך ללא כל הטבה (ניסיתי 40 מ"ג ליום למשך שבועיים, אך תופעות הלוואי היו בלתי נסבלות ורופאת העור המליצה לחזור ל-20 מ"ג). אני שוקלת להפסיק את נטילת הכדורים עקב תופעות הלוואי וחוסר ההתקדמות. האם מצב שבו לאחר כמעט חודשיים של נטילת התרופה אין כל שיפור בפנים נחשב לתקין? תודה מראש, גליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיורטן-ללא הטבה

הוספת תגובה

• גם אני לוקח קיורטן

אני לוקח כבר כשלושה חודשים את הכדורים האלה ורק עכשיו חל שיפור ככה זה התהליך זה אמור לקחת כחצי שנה עד שהכל עובר לגמרי בעיקרון אחרי ה3 חודשים הפצעים מתחילים לעבור לאט לאט אבל עד אז זה רק יוצא ועובר ושוב יוצא ושוב עובר... אני בן 15 ואחי בן 22 הוא גם לוקח קיורוטן . הוא לוקח כחודשיים קיורוטן גם אצלו אין ממש שיפור בהתחלה הוא התחיל עם 20 מ''ג עכשיו הוא לוקח 40 מ''ג. אין לך מה לדאוג ככה זה הולך לאט לאט זה לא עובר מהר כל כך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו