מזותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזותרפיה
    רונית
    23/12/2008

שלום רב רציתי לדעת אילו חומרים מזריקים רופאים בטיפול הקוסמטי שנקרא מזותרפיה? האם אלה חומרים שלא יכולים לחדור במריחה יומיומית על העור? (חוץ מהחומצה ההיילורונית שלא יכולה אבל גם בהזרקה היא נספגת בעור תוך זמן קצר)? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזותרפיה

הוספת תגובה

• מזותרפיה

רונית
    25/12/2008

שלום לך, אני ביולוגית ומתכננת תכשירים לטיפול בעור. מתוך מקום של ידע ומחקר אני מבטיחה לך שויטמינים חודרים לעור. לא רק חודרים - גם משפיעים עליו. כתבי העת המדעיים מדווחים מזה שנים על מחקרים המדגימים את השפעת הויטמינים במריחה. מחקרים הכוללים נטילת ביופסיית עור ומדידת צפיפות הקולגן (לאחר מריחת ויטמין C) ועוד מחקרים קליניים על ויטמינים נוספים. חומצה היילורונית - אכן לא חודרת במריחה, אבל היא מתפרקת בעור בתוך מספר שעות. יש לה זמן מחצית חיים קצר מאד. אז אני מפנה שוב את השאלות למומחים, ומבקשת לדעת מה התועלת של מזותרפיה. תודה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו