2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    ליאת
    26/12/2008

שלום רב 1. רציתי לדעת אם יש טיפול בנמשים, פעם היה בבתי המרקחת מישחה בשם "אסוטריקה" שעזרה לי הרבה עד שלא נותרו לי נמשים בפנים., אך לצערי הפסיקו לייבא אותה. ניסיתי מישחות חלפויות כמו "איזומד" אך כלום לא עזר. אשמח אם תייעצו לי. 2. אני אחרי 2 לידות שהלידה האחרונה הייתה לידת תאומים, נשאר לי בבטן קצת סימנים לבנים והעור קצת רפוי- רציתי לדעת האם יש טיפול ללא ניתוח ואם כן מה הוא? אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• שאלות

ד''ר צחי שלקוביץ
    28/12/2008

ליאת שלום
    1. הטיפול בנמשים הינו קרמי הבהרה ואם איזומד לא עזר ניתן לתת תכשירים אחרים, זאת כמובן תוך הקפדה יתרה על המנעות מחשיפה לשמש וכן שימוש קפדני יומיומי במסנני קרינה. יש לקחת בחשבון כי נמשים הינם תופעה גנטית וכי צפויה חזרה של התופעה בשלב מסוים עם הפסקת הטיפול.
    2. קיימים מספר טיפולים לבעיה אך יש צורך לראות במה מדובר לפני התאמת הטיפול .
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים בבטן

ליאת
    28/12/2008

האם תוכל להמליץ לי לאן לפנות לגבי הסימנים בבטן, ואם יש בירושלים שיותר קרוב למקום מגוריי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו