טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
שלום
כתוצאה מהורדת שיער בחוט באיזור השפם
נוצר לי כתם שחור (שטף דם)
פניתי לרופא עור שנתן לי משחה GM30 Kligman formula
מרחתי על האיזור כחודש ימים אך ללא הועיל
האם הכתם ירד או שזה יופיע כל הזמן עד שאפסיק להוריד שערות בחוט?
האם אתה יכול להמליץ לי על טיפול או משחה כלשהי שתביא להסרת הכתם
הציעו לי הורדת שיער בלייזר האם יש סיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לעיתים טיפול בליזר או קרן אור או פילינג יכול לעזורבנוסף ניתן למרוח משחות עם ריכוז גבוהה יותר של הידרוקינון מומלץ לנטרל את האודם שמופיע לאחר הסרת שיער עיי מריחת קרם מקומית על האזור והמנעות מחשיפה לשמש ושימוש בקרם הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד