סימני מתיחה ופצעונים בישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה ופצעונים בישבן
    אנונימית
    03/01/2009

שלום רב, אני בת 17 וכבר הרבה מאוד זמן שאני סובלת מסימני מתיחה בישבן. בהתחלה הם היו אדומים/סגולים ועם הזמן הפכו ללבנים. בנוסף לכך באותו האיזור העור שלי נראה כמו במצבים של צלוליטיס. האם זה הגיוני שכבר מגיל כזה (אני חייבת להדגיש שאני סובלת מתופעות אלה כבר כמה שנים), יופיעו סימני מתיחה וצלוליטיס? מה אני יכולה וצריכה לעשות כדי להעלים אותם? דבר שני, יש לי בעיה חמורה של פצעונים בישבן כולו ובחלק מהאיזורים בהם אני מורידה שערות (רגליים, מפשעות ובטן תחתונה). אני לא חושבת שיש קשר בין הפצעונים שבישבן לאלו שבשאר הגוף. מה אני צריכה ויכולה לעשות כדי להעלים ולהפסיק את התופעה של הפצעונים בישבן? אני מאמינה שהפצעונים בכל שאר חלקי גופי מופיעים כתוצאה מהורדת השיער (חשוב לציין שאני משתדלת להסיר שערות אך ורק בעזרת שעווה) , מאחר שהשיער צומח לי בתוך העור ויוצר פצעונים. איך אני יכולה להפסיק את התופעה? כל התופעות הנ"ל גורמות לי לנזק אסתטי רציני. אני צריכה לטפל בכך מיידית משום שזה מאוד מפריע לי. אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על שאלותיי ולהציע לי טיפול. תודה מראש, אנונימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימני מתיחה ופצעונים בישבן

ד''ר צחי שלקוביץ
    04/01/2009

אנונימית שלום
    אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו