מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה ופצעונים בישבןאנונימית03/01/2009
שלום רב, אני בת 17 וכבר הרבה מאוד זמן שאני סובלת מסימני מתיחה בישבן. בהתחלה הם היו אדומים/סגולים ועם הזמן הפכו ללבנים. בנוסף לכך באותו האיזור העור שלי נראה כמו במצבים של צלוליטיס. האם זה הגיוני שכבר מגיל כזה (אני חייבת להדגיש שאני סובלת מתופעות אלה כבר כמה שנים), יופיעו סימני מתיחה וצלוליטיס? מה אני יכולה וצריכה לעשות כדי להעלים אותם? דבר שני, יש לי בעיה חמורה של פצעונים בישבן כולו ובחלק מהאיזורים בהם אני מורידה שערות (רגליים, מפשעות ובטן תחתונה). אני לא חושבת שיש קשר בין הפצעונים שבישבן לאלו שבשאר הגוף. מה אני צריכה ויכולה לעשות כדי להעלים ולהפסיק את התופעה של הפצעונים בישבן? אני מאמינה שהפצעונים בכל שאר חלקי גופי מופיעים כתוצאה מהורדת השיער (חשוב לציין שאני משתדלת להסיר שערות אך ורק בעזרת שעווה) , מאחר שהשיער צומח לי בתוך העור ויוצר פצעונים. איך אני יכולה להפסיק את התופעה? כל התופעות הנ"ל גורמות לי לנזק אסתטי רציני. אני צריכה לטפל בכך מיידית משום שזה מאוד מפריע לי. אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על שאלותיי ולהציע לי טיפול. תודה מראש, אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה ופצעונים בישבן
ד''ר צחי שלקוביץ04/01/2009אנונימית שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)