טיפול לפסוריאזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לפסוריאזיס
    עלמה
    05/01/2009

שלום, אחרי טיפול של כחודש באמצעות דייבובט (שמאוד עזר ד"א), הקשקשת שלי שלי נעלמה כמעט לחלוטין ואני מרגישה הרבה יותר טוב, מה אני צריכה לעשות עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לפסוריאזיס

הוספת תגובה

• שיפור במחלה

איתן
    06/01/2009

כחולה פסוריאזיס שמשתמש באותה משחה אני מבין מדבריך שהפסוריאזיס אצלך במצב קל. ניתן להפחית את השימוש במשחה, להגביר חשיפה לשמש ויחד עם תזונה נכונה הדברים הללו יכולים לסייע לשמור על המצב שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עובר

נירית
    09/01/2009

ממשיכים בטיפול מה זאת אומרת? המחלה בטח ידוע לך, לא נעלמת לעולם. מי שחולה בה יצטרך לשאת אותה כל חייו עם שינויים בחומרת המחלה. כל הכבוד שזה עבר לך ואני מאחלת שזה לא יחזור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול בפסוריאזיס

עלמה
    12/01/2009

זה לא עבר לגמרי, אבל מבחינת הטיפול עברתי חודש. קראתי שאחרי חודש, שלושה שבועות בערך צריך להפסיק עם הדייבובט, אז מה לעשות עכשיו, ועכשיו חורף בשביל טיפולים בשמש. האם אפשר להמשיך למרוח דייבובט? באיזו תדירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לפסוריאזיס

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/01/2009

עלמה שלום
    אנא פני לרופא העור שלך לייעוץ.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו