שאלה בקשר לפצעי אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לפצעי אקנה
    עטרה
    05/01/2009

שלום, אני בת 18 וסובלת מפצעי אקנה רבים כמה כמה שנים. לפני יומיים ביקרתי לראשונה אצל הרופאת נשים של אמא שלי, והיא אמרה לי שאם אני אתחיל לקחת גלולות, זה יכול לעזור לי לעור הפנים. האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לפצעי אקנה

הוספת תגובה

• פצעי אקנה

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/01/2009

אורלי שלום
    התשובה בגדול הינה כן, אם כי ההתאמה הינה בסופו של דבר אינדוידואלית ולכן אין כל דרך לדעת מראש עד שלא מנסים.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי אקנה

חנה
    27/01/2009

תלוי עד כמה המצב של הפצעים חמור. אם המצב ממש לא טוב, הכי כדאי לך לטפל ספציפית בפצעים (עם רואקוטן, לדוגמא). אבל אם יש לך מעט פצעים, גלולות מנסיוני בהחלט יכולות לעזור. אני לקחתי פמינט תקופה, והפצעים המעטים שהיו לי נעלמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ליאת
    28/01/2009

לפני שהתחלתי לקחת את הגלולות האלו לא ידעתי בכלל שיש קשר בין אקנה לגלולות ושזה יכול לעזור ואז בחודש הראשון המצב מאוד השתפר ועכשיו אחרי חצי שנה בכלל אין כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו