מתי גלולות מתחילות להשפיע על עור הפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי גלולות מתחילות להשפיע על עור הפ
    סיון
    07/01/2009

שלום, אני בת 25 ויש לי הרבה פצעים שיצאו אחר הפסקת גלולות (כבר חצי שנה) , וניסיתי אנטיביוטיקה וזה לא עזר, אני לא רוצה לקחת רקוטן (לקחתי כבר) התחלתי גלולות בלארה לפני 3 שבועות ואני גם מורחת כל לילה לוקסיד (רטוויט) ואין שום שיפור להיפך פצעים חדשים יוצאים. האם יש זמן עד שהגלולות מתחילות להשפיע? ואם כן אחרי כמה זמן? או שההשפעה צריכה להיות מיידית ואז זה אומר שהגלולות הללו לא עוזרות לי?? בבקשה תענו לי, אני מיואשת תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו תשובה בבקשה...

סיון
    08/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

אסתי
    10/01/2009

שלום שלך מנסיוני יכולה להגיד כאשר התחלתי לקחת גלולות (דיאנה 35 ) ראיתי תוצאות אמת רק לאחר כשלושה חודשים ואחרי חצי שנה פשוט הכל נעלם אל דאגה צריך רק לחכות קצת ותבדקי דרך רופא נשים אם בעיית הפצעים היא הורמונלית בכלל בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/01/2009

סיון שלום
    לוקח לגלולות כחודשיים עד שלושה למתן תגובה ולכן הייתי ממליץ להמשיך טיפול ולהמתין בסבלנות לתוצאות.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו