טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    שירי
    13/01/2009

אני בת 35 סובלת מאקנה קלהה- בינונית לאורך שנים רבות. ניסיתי את כל המשחות ללא הטבה. מינוציקלין עם הטבה שחולפת מיד בסוף השימוש. כיום הציע לי רופא רואקוטן אך אני מודאגת מתופעות לוואי-המנעות ממאמצים(אני משחקת כדורסל) קשר לדיכאון ( בעבר סבלתי תקופה) האם יש עוד פתרונות ? האם יש לי סיבה לחשוש כ"כ מרואקוטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

ד''ר צחי שלקוביץ
    18/01/2009

שירי שלום
    לא קיים פתרונות אחרים לאקנה , למעט רואקוטן, המסוגלים לסיים את הבעיה ללא תלות בטיפול מתמשך. מתאורך לא נשמע לי כי יש לך סיבה להמנע מליטול רואקוטן.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עזרה...די דחוף

תמר גרסי
    17/04/2009

שלום אני בת 26 ןחצי וכבר מגיל 18 אני סובלת מפצעים בפנים (לא גרוע אבל פצעים גדולים ,אקנה)אני רוצה לדעת אם אני יכולה לקבל טיפול תרפתי בתור נשאית של הפטטיס B ואם לא מה כן אני יכול לעשות ,העור שלי מאוד שמן ומאוד רגיש ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו