מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שיערליעוז18/01/2009
שלום. יש לי בעיה קטנה לגבי השיער שמטרידה אותי. אני בנאדם חד אבחנה ומבחין בשינויים הקטנים שיש לי בשיער ואני מבחין כי החל לי מפרץ בצד שמאל של הראשץ אני לא מבין איך זה ייתכן מכיוון שיש לי גנים טובים לשיער אבא שלי עוד לא קירח וכך גם שאר בני המשפחה ואני חש כי זו בעיה שלא קשורה לגנטיקה אלא משהו אחר כגון קשקשים, מכיוון שלא הייתה לי בעיה כזו בימי התיכון שלי וכשהתגייסתי לצבא החלה הבעיה מאחר ובצבא לא תמיד יש זמן לטפל בשיער לחפוף וכו . אני מרגיש כל הזמן גירודים בשיער ויש לי קשקשים גם אולם קטנים, ובנוסף על כך כשאני ישן בלילה על הצד של הראש אני מרגיש כי כל השיער מעין יבש כזה והשיער לעתים קרובות דוקר אותי . מן הרגשה כזו. האם אתה יכול להגדיר ולהגיד לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? ואיך אתה ממליץ לי להיפתר מהקשקשים כי כרגע למרות שאני חופף כל יום אני מרגיש גירודים בשיער. והאם אפשר להחזיר את השיער האובד ?(חוץ מהשתלת שיער נגיד מוצרים כגון מינוקסי 5?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליעוז
ד''ר אלכסנדר אלטס19/01/2009ליעוז, בוקר טוב.
תקופת החורף אכן מתאפיינת בהחמרה בסבוריאה (קשקשים), אך את האבחון של בעיתך וטיפול בהתאם ניתנים רק בבדיקה אישית של רופא עור שלך, אליו מומלץ לפנות.
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)