בעיית שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שיער
    ליעוז
    18/01/2009

שלום. יש לי בעיה קטנה לגבי השיער שמטרידה אותי. אני בנאדם חד אבחנה ומבחין בשינויים הקטנים שיש לי בשיער ואני מבחין כי החל לי מפרץ בצד שמאל של הראשץ אני לא מבין איך זה ייתכן מכיוון שיש לי גנים טובים לשיער אבא שלי עוד לא קירח וכך גם שאר בני המשפחה ואני חש כי זו בעיה שלא קשורה לגנטיקה אלא משהו אחר כגון קשקשים, מכיוון שלא הייתה לי בעיה כזו בימי התיכון שלי וכשהתגייסתי לצבא החלה הבעיה מאחר ובצבא לא תמיד יש זמן לטפל בשיער לחפוף וכו . אני מרגיש כל הזמן גירודים בשיער ויש לי קשקשים גם אולם קטנים, ובנוסף על כך כשאני ישן בלילה על הצד של הראש אני מרגיש כי כל השיער מעין יבש כזה והשיער לעתים קרובות דוקר אותי . מן הרגשה כזו. האם אתה יכול להגדיר ולהגיד לי מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? ואיך אתה ממליץ לי להיפתר מהקשקשים כי כרגע למרות שאני חופף כל יום אני מרגיש גירודים בשיער. והאם אפשר להחזיר את השיער האובד ?(חוץ מהשתלת שיער נגיד מוצרים כגון מינוקסי 5?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שיער

הוספת תגובה

• לליעוז

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/01/2009

ליעוז, בוקר טוב.

תקופת החורף אכן מתאפיינת בהחמרה בסבוריאה (קשקשים), אך את האבחון של בעיתך וטיפול בהתאם ניתנים רק בבדיקה אישית של רופא עור שלך, אליו מומלץ לפנות.

שבוע טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו