נקבוביות ורואקטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות ורואקטן
    שרון
    23/01/2009

האם רואקטן יכול לגרום לנקבוביות? לפני שלוש שנים טופלתי ומאז יש לי נקבוביות פתוחות ומרקם העור השתנה מאוד האם זו תופעה מוכרת לכם? אולי בגלל שצבע עורי כהה והעור דק? שפניתי לרופאת עור היא טענה שאם אטפל שוב עם רואקוטן זה ישתפר ואני אובדת עצות מחשש להחמרה. בבבקשה עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקבוביות ורואקטן

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    23/01/2009

ניתן לנסות שימוש יום יומי ברטין בריכוז נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

שרון
    24/01/2009

האם ישנם מקרים בהם רואקוטן גורם לנקבוביות ובקעים בעור או זה בגלל שהעור פחות שומני אז הן בולטות? מעניין אותי לדעת משום שמרקם העור נהיה מחוספס לאחר הטיפול. תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2009

בדכ רואקוטן מקטין את שומניות העור ואת פעילות בלוטות החלב יתכן ומדובר בחספוס שנגרם מיובש של העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו