יובש בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בשפתיים
    רינת
    27/07/2007

שלום, מזה כ-10 חודשים אני סובלת מיובש בשפתיים לעיתים נראה כמו קשקשים על השפתיים לעיתים ממש יובש שמציק ונראה כמו עור שמשתזף מבחינת הקילוף שלו. במשך תקופה זו קניתי מסופר פארם משחה בצורת אודם שמורחים זה שקוף. רופאת עור נתנה לי בפנטן, נאוקוטן, אלקום, דרמקומבין, בטאקורטן G, ו-VICHY. כל התרופות האלה לא עזרו לצערי. נתנה לי ללכת למכון אלרגיה ויצא הכל בסדר, שלחה אותי לפה ולסת ושם הרופאה אמרה לי שכל המשחות שמכילות סטרואידים לא טובות ושמבחינתה הכל בסדר ואמרה לי להשתמש באקו-ליפ של DR. OR . גם זה לא עזר. דיברתי עם רופאת העור שאמרה לי אין לי מה לעשות איתך יותר. מה אני אמורה לעשות - לאן לפנות מה לקחת? זו תופעה שאין לה תרופה??? אני ממש מיואשת. היובש לא עוזב אותי לרגע. עזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום רינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בשפתיים

הוספת תגובה

• יובש בשפתיים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    29/07/2007

נחמה שלום.

אם את מבוטחת בכללית מושלם או ביטוחים מקבילים בקופות אחרות, את זכאית להתייעצות עם רופאים שעובדים עם הביטוחים אלה- מנהלי מחלקות, סגניהם וכ"ד.

נצלי את זכותך.
    בינתיים תעשי כל מאמץ להמנע מללקק, לנשוך או לקלף את השפתיים - אם תצליחי - רב הסיכויים שבעיה תפתר ולהיפך...

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו