שאלות בנוגע לרואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לרואקוטן
    אני
    26/01/2009

אני בתהליך של טיפול ברואקוטן כחודשיים ורציתי לדעת האם ניתן כבר באמצע הטיפול ברוקואטן לטפל בצלקות האקנה (שנוצרו לפני...ואולי גם תוך כדי) ?? במידה ולא...ממתי זה אפשרי? ומהן הדרכים לטיפול בצלקות אקנה?? שמעתי על משחות...על ליזרים...על פילינגים...אבל על אף אחת מהדרכים האלה לא שמעתי בוודאות. האם באמת קיימת משחה לטיפול בצלקות אקנה? ואם כן מהי?? בנוסף, שמעתי שבזמן הטיפול ברוקואטן אסור לשתות אלכוהול ובסוף השבוע יצאנו למסיבה ושתינו הרבה...( שמעתי על זה רק אתמול ) האם זה נכון??? ועד כמה זה מסוכן? .. האם שתיית אלכוהול בכמות מסויימת כן מותרת? אשמח לקבל מענה מ ל א לכל שאלותי . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לרואקוטן

הוספת תגובה

• שאלות בנוגע לרואקוטן

ד''ר צחי שלקוביץ
    27/01/2009

אני שלום
    בצלקות האקנה ניתן לטפל רק מתום ארבעה עד שישה חודשים לאחר גמר רואקוטן. נושא אלכוהול ורואקוטן נידון כבר בעבר והתשובה היא ששתיה במידה סבירה אינה מוגבלת בזמן שימוש ברואקוטן.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על הכל..

אני
    28/01/2009

מהן הדרכים לטיפול בצלקות אקנה?? שמעתי על משחות...על ליזרים...על פילינגים...אבל על אף אחת מהדרכים האלה לא שמעתי בוודאות. האם באמת קיימת משחה לטיפול בצלקות אקנה? ואם כן מהי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

אני
    30/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על הכל

ד''ר צחי שלקוביץ
    01/02/2009

אני שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, במיקרים קלים מאוד תכשירים כמו קלוקוט או רטין A יכולים לעיתים לשפר את המצב.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו