טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום רב, לפני כשש שנים עברתי שבר מסוג מונטגיה באמה (אולנה) שמאל עם פריקה של המרפק. בוצעה החזרה פתוחה של ראש הרדיוס שהיה בפריקה וקיבוע בעזרת פלטה. היד חזרה לתפקד ונראה חיבור. הפלטה לא הוצאה מעולם מידי ואני חיה ומתפקדת עימה . שאלתי היא- האם אני יכולה להתחיל טיפולי אינפרא אדום/לייזר להסרת שיער ביד הנ"ל, או שהדבר עלול להזיק כתוצאה מקיום הפלטה? האם הפלטה יכולה להתחמם וליגרום כוויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד