רוזציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה
    מיכאל
    30/01/2009

לרופאים שלום אני בן 21 ואדום באיזור הלחיים כ6,7 שנים. האודם מתחזק בצורה קיצונית בחשיפה לשמש, חוסר שתייה, מקומות סגורים וחמים ועוד, והדבר מלווה בחום רב באיזור האדמומי בקרוב אלך לרופא עור שיאבחן האם זה רוזציאה האם יש לכם השערה השאלה האמיתית שלי היא, האם יש לדעתכם טיפול יעיל לטווח הארוך, בהנחה שזה באמת רוזציאה? אני יודע שיש דברים שאני צריך להמנע מהם, אבל האם באמת נידונתי לחיות את שאריך חיי מסתתר מהשמש ועוד אלפי איסורים שונים? אשמח מאוד לתשובה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה

הוספת תגובה

• רוזציאה

ד''ר צחי שלקוביץ
    01/02/2009

מיכאל שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, המצב שאתה מתאר אכן נשמע כמו רוזציאה. למצב זה קיימים בהחלט טיפולים יעילים ואין כל סיבה להשאר איתו באופן קבוע. עלייך להבדק אצל רופא עור על מנת שיאבחן את המצב ויתאים לך טיפול.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר צחי שלקוביץ:

מיכאל
    13/02/2009

נבדקתי. הרופא אמר לי שזה לא רוזציאה אלא שאני פשוט ככה. אדום. בקשר לטיפול לייזר הוא אמר שזה בסדר גמור לפי מה שהוא יודע ושזה יעשה את העבודה יש לך אולי הסתייגויות? לדעתך הניתוח טוב? תופעות לוואי? צלקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכאל

ד''ר צחי שלקוביץ
    15/02/2009

מיכאל שלום
    שוב בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, הייתי בהחלט סומך על חוות דעתו של רופא העור שלך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו