משחת וולדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת וולדה
    מיטל @
    01/02/2009

הי, אני אם לתינוקת בת חמישה חודשים. מאז שנולדה אני משתמשת במשחת וולדה- קרם קנדולה לאיזור החיתול. לפני כ3 חודשים החלו לצמוח לה מעט שערות על הפות. רופאת הילדים אמרה כי ייתכן שזה נובע משימוש במשחה המכילה חומר סטרואידי, אך לא הכירה את המישחה הנ"ל. שאלתי היא האם ייתכן שבמוצרי וולדה ישנו חומר סטרואידי שעלול היה לגרום להופעת השיעור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחת וולדה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    02/02/2009

מיטל, שלום.

תשובתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור/ילדים.

יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משחה מעולה

מישל
    03/02/2009

בבית מרקחת שביט יש משחה לתינוק גם חיילים לוקחים נגד שפשפות. בקיץ שעבר הייתי סבתא מתוסכלת שלא יכולתי להציל את נכדתי מהפריחה הנוראה שהיתה לה. הוצאנו הון תועפות על משחות לבסוף זו המשחה שעזרה לה. כדאי ומומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית מרקחת שביט בדרך השלום, ת"א

מישל
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו