שאלה במיוחד לד"ר שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה במיוחד לד"ר שוחט
    מיטל אסרף
    02/02/2009

שאלה במיוחד לד"ר שוחט , בבקשה תעזור לי אני מתחתנת בעוד חודש ושבוע , מעולם לא סבלתי אפילו מפצע אחד, היום לאחר הבחנה של רופא עור יש לי אקנה בפנים, התחלתי טיפול לייזר אצל קוסמטיקאית בכרמיאל, האם בטווח של חודש ושבוע מה שיצוא לי 4 טיפולי לייזר אולי 5 האם אני ירגיש שינוי הבדל? הפחתה , כך שבצילומים לחתונה הכל יהיה בסדר? בבקשה תענה לי בהקדם הנושא דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה במיוחד לד"ר שוחט

הוספת תגובה

• ליזר

ד''ר מיכאל שוחט
    05/02/2009

בדכ בטיפולי קרן אור לאקנה ניתן לטפל פעמים בשבוע ולאחר 4 שבועות בדכ יש הטבה ואולם לא ניתן להבטיח הצלחה בכל המיקרים מומלץ לשלב טיפול מקומי או לעיתים טיפול של מס שבועות ברואקוטן לפני חתונה מעלים את הנגעים לארוע שיהיה במזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת המשך לד"ר שוחט דחופה ביותר!

מיטל אסרף
    08/02/2009

ד"ר קודם כל תודה על התשובה ! ותודה על המזל טוב! אני עושה ליזר פעם אחת בשבוע מאחר והקוסמטיקאית אמרה שצריך לעשות פעם בשבועיים , אתה חושב שאני יגביר את הטיפול לפעמיים בשבוע לייזר , נשאר לי עוד חודש עד לחתונה, ואז תראה הפחתה באקנה? או להמשיך בטיפול של פעם בשבוע מה שמקנה לי עוד 4 טיפולים לפחות, ד"ר אני מתחננת תעזור לי , מתחתנים פעם אחת בחיים, ומעולם לא סבלתי מפצעים דווקא , חודש לפני החתונה, איזה טיפול כן יכול להפחית בצורה היעילה ביותר או המהירה לפחות כך שאני יראה הכי נורמלית, תיהיה כנה אם אין בטווח של חודש ושבוע כמובן שנאני יתבאס ויכאב לי מאוד אבל אני רוצה לשמוע את האמת, אני גם מבזבזת המון בבקשה תענה! תשובתך האמינה והמקצועית חשובה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    08/02/2009

מומלף 2 טיפולים בשבוע או להפסיק טיפול ולגשת לרופא העור לקבלת רואקוטן ל3 או 4 שבועות לפני החתונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיטל אסרף
    08/02/2009

ד"ר שוחט אני מודה לך ואני יעשה מה שאתה אומר, ואני ישלח אליך תשובה בעוד שלושה שבועות לאחר טיפול של פעמיים בשבוע לייזר או רואקטן 3 עד 4 שבועות לפני החתונה ואז נראה האם חל שיפור. בברכה מיטל אסרף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו