כתמים בפנים כתוצאה מוטיליגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים כתוצאה מוטיליגו
    מישל
    03/02/2009

כבר כמה שנים אני בהירה לגמרי, אך בשנה האחרונה חזר לי הצבע לפנים. הכתמים הם על שתי הלחיים. מה כדאי לעשות? להבהיר את הכתמים? לעודד את התפשטות הצבע? שמעתי שיש תכשיר פרוטופיק שמעודד את התפשטות הצבע. אני מעדיפה להבהיר את הפנים כי כתמי הצבע שיש לי על הפנים מכערים מאד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למישל

ד''ר אלכסנדר אלטס
    03/02/2009

מישל, שלום.

ההחלטה להבהיר או לעודד את רה-פיגמנטציה היא בידיים שלך. אם תחליטי לעודד, הפרוטופיק יכול להועיל, אך בשימוש ממושך של 12 שבועות לפחות.
    אם החלטתך תיהיה להבהיר- ניתן לעשות גם זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

מישל
    03/02/2009

אני נוטה יותר לבדוק אפשרות להבהיר את הכתמים שנוצרו כי זה כהה יותר ממה שהצבע שלי היה פעם. באילו דרכים ניתן להבהיר? מה הטיפול היעיל שלא משאיר כתמים? יש עור פנים מצויין, ממש חלום של כל אישה, חוץ כמובן מהכתמים שמכערים לי את הפנים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    03/02/2009

החומר להבהרת הצבען הוא פנול (Phenol). מומלץ להתעניין במרפאות, בהן מבצעים פילינג עמוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו